Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 04.06.2008., 17:51   #1
jankob
Registered User

Datum registracije: Jun 2008
Thumbs down HDD Hitachi Plug - ne radi, a radi

Pozdrav svima! Imam problem: Imam taj nekakav HDD od Hitachija koji je kao spojen na maticnu putem USB-a ili samo ima podrsku za Plug n play - uopce se ne vidi da nemam pojma, je l' da?
E pa stos je u tome sto mi se sinoc zamrznuo i nakon sto sam ga resetirao jer nije islo drugacije, scenarij je sljedeci: kad se sustav podigne, chckdisc (ili nesto sicno pokusava raditi provjeru u 3 koraka - ponekad izvrsi prvi korak i na drugom koraku stane na 5 ili 7%, a ponekad nece napraviti ni prvi korak nego samo kao tvrdoglavi magarac stoji na 0% i ždere mi živce
Kad mi to sve dojadi, onda ga ponovo resetiram i ne dam mu da radi check diska i onda on uđe u Windowse i sve radi kao da se nista nije dogodilo OSIM sto ne mogu pokrenuti program zbog kojeg se sve zamrznulo (kaze da je neki fajl corrupted i da reinstaliram).
UPOMOĆĆĆ!

Ps: e da-; imam particije C iD. probao sam s partition magicom tu particiju (D) koja je velika 120GB prepoloviti pa da dobijem trecu (E) pa da kopiram stvari s D na E i onda formatiram D, ali mi PM kaze da HDD "is not mounted properly" ili nesto sl.

Je l' mi ima pomoći?
jankob je offline  
Oglas

Oglas
Oglas Oglasni prostor

Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno