|
![]() |
#1 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Samsung x-670 phone freezed
Pozdrav svima, ovako imam taj mobitel,samsung x-670..sjetio se jutros na njega i reko da vidim jel tu tko mozda zna ![]() Naime..mobitel je ko zakljucan..ja nekuzim bas..uglavnom ja ubacim SIM karticu i upisem PIN (tocan naravno) i on meni veli phone freezed i onda mi ponudi da neki krvavi password upisem...a sjecam se da sam to ja zajebo nekako ![]() Probao sam vec sa par nekih kodova za eeprom reset i slicne resetove al jebo majku neide bas... Sad dal netko mozda zna soluciju ili ce i on ici na natjecanje ko stara nokia 3310..bacanje sa jednog kraja livade na drugi..bas je lijepo letila ![]() Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Someone :D
Datum registracije: Mar 2008
|
mobac se ljepo zakljucao....trebao ti puk da ga odkljucas...i ako si i to 10x fulao onda...onda je to to....moze se dat nekom unlockeru da to rjesi...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Da..i to sam 10x puta nesto bezveze upisivao.. A kazes PUK..koji tocno PUK..jel mislis od moje sim kartice?Ako je to..pa sta se onda nebi to moglo rijesiti preko mog mobilnog operatora..mada mi je to malo cudno jer mi ta kartica radi bez problema u mom redovnom mobitelu ![]() A jel znas mozda kako bi se to moglo rijesiti..nisam neki expert za takve stvari,ali ono..neke osnove znam sto se tice mobitela.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Kažeš da ti sim kartica radi normalno. Onda nije do puka nego do mobilela. Vjerojatno si se igrao i promijenio sigurnosni kod moba. Eh to može samo unlocker sad popraviti. Flash moba i to je to.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|