|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Audio Driver Problem
Imam gigabyte matičnu ploču sa AMD 690 chipsetom. Dobija sam CD sa driverima , ali ih ne mogu instalirati. Zapravo mogu sve osim "Realtek High Definition Audio Driver". Sad nemam zvuka. Imam Windows XP SP3. Proba sam skinit nove drivere sa interneta, ali ni tako neće.
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Instaliraj samo driver, nemoj stavljani nikakav hotfix jer je već integriran u SP3...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
pa to je jedino šta imam. mislija sam da je to driver. ne mogu ni uninstall ni install.
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A odakle si skidao drivere? Jesi li probao s Realtekove stranice? ftp://66.104.77.130/pc/audio/WDM-R194.exe Ne treba jer ima SP3.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|