|
![]() |
#1 |
Klikni ovdje
Datum registracije: Apr 2007
|
Podloga za Razer Lachesis
Koja podloga je dobra za navedeni miš s obzirom da moj primjerak ima cursor jump bug (navodno Lachesisi svi imaju taj bug). Imao sam Razerovu Mantis speed podlogu, ali kursor je svako malo skakao. Na drvenom stolu, iako ima rupe po godovima drveta i relativno refleksivnu površinu, miš radi savršeno ![]() Pitao sam u Linksu (kod njih sam kupio i miš i staru podlogu) da li se može podloga koristiti par dana pa zamijeniti, ali su mi rekli da ako mi ne valja podloga, moram donijeti i miš i podlogu kod njih na testiranje, što znači da će kod njih biti minimalno tjedan dana ![]() Ne bih htio kupiti neku skupu podlogu pa da mi opet kursor skače...
![]() |
#2 |
Orthodox file manager
Datum registracije: Dec 2005
|
Skini zadnji fw za Lachesisa. U njemu je ispravljen taj jump bug. Inace, ja koristim Coolermasterovu Speed/Control podlogu. Kupio je u Linksa za 180kn. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Klikni ovdje
|
![]() |
#5 | |
Klikni ovdje
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Peachwize=mudra breskva
Datum registracije: Oct 2007
|
Frend ima lachesisa na exactmat podlozi i nikakvih problema nema..nije ni drivere promjenio a kamoli firmwire..igrao sam kod njega i stvarno sve 5.Sad dali je on imao samo sreće,pa je ubo dobar primjerak ili mu full paše ta podloga,neznam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#9 |
Klikni ovdje
|
O toj podlozi sam dosta razmišljao, ali nema nigdje u ZGu za kupit verzija bez podloge za ruku. 100 kn više samo radi nečeg što bi spremio u ormar... ![]() Ipak mi je malo puno dat 270 kn za podlogu ![]() ![]() Budem pričekao još malo da kod nas dođe Destructor pad od Razera ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|