Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 31.05.2008., 02:43   #1
Rumi
Registered User
Moj komp

Rumi's Avatar

Datum registracije: May 2008
Samsung SM T 220

Pozdrav svima u ovaj kasni sat. Dajte narode informatički konstruktivnih savjeta ako netko ima ili zna što konkretnije o Samsungu iz naslova - T 220,dali to vrijedi para ( 2800 kundaća )... ili da i ja kupim 2232. Igrač sam,treba mi i za tv,divx-e i za sve pomalo... Za Photoshop mogu ostaviti moju kanticu koja dobro služi, Samsung SM 700 NF.

Pozdrav svima.
Rumi je offline   Reply With Quote
Staro 31.05.2008., 08:41   #2
Buger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
vidio sam g aizloženog u trgovini i čini mi se kao vrlo dobar monitor, ima dosta lijepe boje koje čak nisu mnogo lošije od Lenova. Čak mi se prikaz crvene na T220 činio bolji nego na čuvenom Lenovu sa PVA matricom...

No mislim da ipak monitor ne vrijedi te novce i da ti je bolje kupiti Samsung 2243BW. Ima pivot, tilt, postolje podesivo po visini, a slika mu je ok...
Buger je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 31.05.2008., 11:24   #3
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
A da ga odeš vidit uživo kako izgleda i kakvu ima sliku?

Kao prvo, teško da ga ovdje itko ima kad se za usporedive novce može nabaviti Lenovo L220x koji je ipak dosta bolji monitor.

Kao drugo - nije potrebno otvarati nove teme svaki puta kad nekome dođe da nešto kupi, tome služi "seach", a uostalom da je netko uzeo taj monitor sigurno bi bacio neke "prve dojmove" ili recenziju.

@ Bugger - Lenovove stock postavke su koma, treba ih fino podesiti te preporučam svima koji ga imaju da instaliraju OnScreen Manager jer doda opcije poput automatskog pivota, podešavanje levela crne za svaku boju odvojeno, spremanje profila itd.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno