|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Seminarski - Anketa
Za seminarski iz jednog predmeta imao sam sastaviti anketu vezanu uz mobitele... Uglavnom, ima 17 pitanja te bih molio sve koji imaju malo slobodnog vremea da ispune i vrate ju na goran_karacic(at)hotmail.com Boldajte odgovor koji bi zaokružili, stavite u zagradu, stavite plusić, obrišite sve ostale koje nebi odabrali...ma bilo kako samo da se vidi što bi zaokružili... Anketa je u attachmentu... Unaprijed hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Izvoli ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Nije mi baš jasno 13-to pitanje... Ne znam što točno misliš (UMTS prijenos podataka ili video poziv) jer do tog pitanja sva pitanja su bila da si imao mogućnost jednog izbora a ovdje imaš minimalno 2 a možda i 4 (obzirom da ne znam kako stoje tele2 i tomato sa UMTS-om). Također neka pitanja bi po meni možda trebalo predefinirati jer ne postoje odgovori na njih... Npr meni firma kupuje mobitele i plača račune a ima nas još takvih onda bi možda bila zgodnija tako formulirana pitanja. Tipa: 1. Koliko si platio svoj mobitel - Imate mobitel koje vrijednosti? ili Vrijednost vašeg mobitela je? 2.Koliko mjesečno trošiš na mobilne komunikacije - Koliki su vaši mjesečni računi? 3. isto kao i 2.. 5. Koliko često mijenjaš mobitel . . . a za pitanja 14 i 15 mislim da imam predugo već mobitel da bi to mogao razaznati iako sam mišljenja da je sve isto ko i prije... Uglavnom upitnik ti je poslan na mail i sry na postu no mislio sam da bi bilo dobro iznijeti mišljenje.. Lp, FoX Zadnje izmijenjeno od: Foxman. 03.06.2008. u 15:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Što ne rade mobiteli u Hrv na dvije frekvencije? Npr. 900 MHz Simpa a 1800 MHz Tele2?
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Mreža na frekventnom opsegu 1800MHz-a je znatno skuplja od ove na 900MHza iz razloga što je potrebno mnogo gušće stavljati repetitore za razliku od ove na 900MHz-a te tško da ćemo u skoro vrijeme vidjeti četvrtog operatera upravo iz toga razloga (u to ne računam ove koji koriste nacionalni roaming ili su samo drugi brand već postojeće mreže...) I još jedna stvar po pitanju ankete, naime rasčanjuje se Simpa i T-Mobile no to je greška, jer nije rasčlanjen VIP i VIPme ili TELE2 i TELE2 bla, bla" Simpa i T-Mobile su ista mreža samo je razlika u tome da je jedno prepaid a drugo postpaid usluga... Možda ti nedostaje to pitanje: koristite li prepaid ili postpaid??.. no opet to je sad ulaženje u tvoju anketu, sry ignoriraj me ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
@Foxman, 13-to pitanje je totalan zajeb to priznajem, trebalo je biti tko je prvi pustio u pogon 3G...ali da... za pitanja 1,2,3,5...totalno na to nisam razmišljao, anketa je više slagana da bi bila provedena kroz školu (gdje smo i anketirali ako se nevaram 200+ učenika već...) te ono, nije da ima srednjoškolaca kojima firma plaća račune/mobitele ![]() Pitanje pretplata ili prepaid bi bilo totalno na mjestu, opet nisam razmišljao...ali kažem, već je anketirano gro ljudi, a anketa je anonimna tako da je malo kasno za izmjene :/ Nakon što je pedagogica pregledala i dopustila, totalno nisam razmišljao šta bi moglo dodat, zapravo je ona još dodala 1 pitanje i rekla da je totalno zadovoljna, pa sam i ja bio... Nemam šta ignorirat, hvala na konstruktivnoj kritici svakako ![]() @Svi ostali...hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
efo
|
|
Oglas
|