Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.06.2008., 11:30   #1
GoGzS
Premium

GoGzS's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Seminarski - Anketa

Za seminarski iz jednog predmeta imao sam sastaviti anketu vezanu uz mobitele...
Uglavnom, ima 17 pitanja te bih molio sve koji imaju malo slobodnog vremea da ispune i vrate ju na goran_karacic(at)hotmail.com
Boldajte odgovor koji bi zaokružili, stavite u zagradu, stavite plusić, obrišite sve ostale koje nebi odabrali...ma bilo kako samo da se vidi što bi zaokružili...
Anketa je u attachmentu...

Unaprijed hvala
Attached Files
File Type: doc anketa.doc‎ (69.0 kB, 506 views)
GoGzS je online   Reply With Quote
Staro 03.06.2008., 11:47   #2
Crash009
Banned
Moj komp

Crash009's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Izvoli
Attached Files
File Type: doc anketa.doc‎ (3.0 kB, 402 views)
Crash009 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.06.2008., 12:24   #3
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Poslo sam ti na mail

pinkskin je offline   Reply With Quote
Staro 03.06.2008., 14:47   #4
Foxman
localhost
Moj komp

Foxman's Avatar

Datum registracije: May 2006
Nije mi baš jasno 13-to pitanje...
Ne znam što točno misliš (UMTS prijenos podataka ili video poziv) jer do tog pitanja sva pitanja su bila da si imao mogućnost jednog izbora a ovdje imaš minimalno 2 a možda i 4 (obzirom da ne znam kako stoje tele2 i tomato sa UMTS-om).

Također neka pitanja bi po meni možda trebalo predefinirati jer ne postoje odgovori na njih...

Npr meni firma kupuje mobitele i plača račune a ima nas još takvih onda bi možda bila zgodnija tako formulirana pitanja. Tipa:

1. Koliko si platio svoj mobitel - Imate mobitel koje vrijednosti? ili Vrijednost vašeg mobitela je?

2.Koliko mjesečno trošiš na mobilne komunikacije - Koliki su vaši mjesečni računi?

3. isto kao i 2..

5. Koliko često mijenjaš mobitel
.
.
.

a za pitanja 14 i 15 mislim da imam predugo već mobitel da bi to mogao razaznati iako sam mišljenja da je sve isto ko i prije...

Uglavnom upitnik ti je poslan na mail i sry na postu no mislio sam da bi bilo dobro iznijeti mišljenje..

Lp,
FoX

Zadnje izmijenjeno od: Foxman. 03.06.2008. u 15:52.
Foxman je offline   Reply With Quote
Staro 03.06.2008., 14:51   #5
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Što ne rade mobiteli u Hrv na dvije frekvencije? Npr. 900 MHz Simpa a 1800 MHz Tele2?

CPU: AMD Opteron 3365 cooled by LC-CC-120
MBO: MSI 760GM-E51 FX
RAM: 4 x 8 GB G.Skill Ripjaws DDR3 PC-12800
VGA: Nvidia Quadro K600
SSD: Crucial BX500 1TB
HDD: Seagate Barracuda Guardian 2 TB
PSU: Silverstone Strider Essential 600W
Swarm dude je offline   Reply With Quote
Staro 03.06.2008., 15:46   #6
Foxman
localhost
Moj komp

Foxman's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Swarm dude Pregled postova
Što ne rade mobiteli u Hrv na dvije frekvencije? Npr. 900 MHz Simpa a 1800 MHz Tele2?
to su frekventni opsezi i mreža je kao takva na 900MHz te sva tri mobilna operatera u HR koriste frekventni opseg od 900MHz. NA tom frekventnom opsegu su 124 frekventna kanala koji su već sad gotovo zauzeti te četvrti mobilni operater (ukoliko ikad dođe) će biti na 1800Mhz jer više nema frekventnog opsega na kojem bi on mogao raditi na 900MHz.
Mreža na frekventnom opsegu 1800MHz-a je znatno skuplja od ove na 900MHza iz razloga što je potrebno mnogo gušće stavljati repetitore za razliku od ove na 900MHz-a te tško da ćemo u skoro vrijeme vidjeti četvrtog operatera upravo iz toga razloga (u to ne računam ove koji koriste nacionalni roaming ili su samo drugi brand već postojeće mreže...)

I još jedna stvar po pitanju ankete, naime rasčanjuje se Simpa i T-Mobile no to je greška, jer nije rasčlanjen VIP i VIPme ili TELE2 i TELE2 bla, bla" Simpa i T-Mobile su ista mreža samo je razlika u tome da je jedno prepaid a drugo postpaid usluga...

Možda ti nedostaje to pitanje: koristite li prepaid ili postpaid??..

no opet to je sad ulaženje u tvoju anketu, sry ignoriraj me
Foxman je offline   Reply With Quote
Staro 03.06.2008., 21:02   #7
GoGzS
Premium

GoGzS's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
@Foxman, 13-to pitanje je totalan zajeb to priznajem, trebalo je biti tko je prvi pustio u pogon 3G...ali da...

za pitanja 1,2,3,5...totalno na to nisam razmišljao, anketa je više slagana da bi bila provedena kroz školu (gdje smo i anketirali ako se nevaram 200+ učenika već...) te ono, nije da ima srednjoškolaca kojima firma plaća račune/mobitele Ali da, moglo je biti drugačije formulirano...

Pitanje pretplata ili prepaid bi bilo totalno na mjestu, opet nisam razmišljao...ali kažem, već je anketirano gro ljudi, a anketa je anonimna tako da je malo kasno za izmjene :/ Nakon što je pedagogica pregledala i dopustila, totalno nisam razmišljao šta bi moglo dodat, zapravo je ona još dodala 1 pitanje i rekla da je totalno zadovoljna, pa sam i ja bio...

Nemam šta ignorirat, hvala na konstruktivnoj kritici svakako

@Svi ostali...hvala
GoGzS je online   Reply With Quote
Staro 04.06.2008., 12:17   #8
Big Guy
RPG player
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
efo
Attached Files
File Type: doc anketa.doc‎ (32.0 kB, 399 views)
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno