|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
soft za pracenje net prometa?
trebam neki soft za pracenje prometa a da nije net limiter. preporucite sve sto znate. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
MAXmetar.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
MAXmetar --> http://tinyurl.com/965y6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
imao sam ja i onaj du super controller... ali cini mi se da sam zbog njega imao nekih cudnih problema sa vezom...cim on nije bio aktivan bilo je sve stabilno:confused: ..mozda zbog toga sto on instalira neki svoj QoS Home... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Just Member...
Datum registracije: Dec 2005
|
Moja preporuka ethereal...prati sve pakete koji ti dolaze/odlaze a uz to mozes analizirati sve zivo.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
BWMeter, prati internet i lan promet odvojeno, prikazuje sve statistike, ima milijun opcija... uglavnom, vrlo dobar. O programu: http://desksoft.com/BWMeter.htm Download: http://desksoft.com/BWMeter_Download.htm Jedino je problem što je program shareware, ali mislim da se da riješiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
MAXmetar jer uzima informacije o prometu sa T-Com korisničkih stranica, tako da ti je to najbolje... Ovi svi drugi programi isto točno mjere promet, no iz iskustva drugih i osobnog iskustva ti mogu reći da promet izmjeren sa BWmeterom ili bilo kojim drugim sl. programom nije jednak kao na T-Com stranicama... A naravno T-Com će ti zaračunati cijenu po njihovom ispisu spajanja... Tako da...MAXmetar ima moj glas
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
meni MAXmetar nece funkcionirati....pokusava se spojiti, al nista.....postavke sam sve uredno stavio, ukucao pass i username....al nece i nece. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
a preporuka za neki soft koji osim pracenja kolicine prometa ima mogucnost i limitiranja brzine downloada i uploada? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
NET limiter
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Sry, nisam skužio da si napisao d ane želiš net limiter, iako ne znam osobno za neki drugi program koji moze limitirati brzinu... A zasto ne net limiter?Meni je 1.3 bio dobar... :confused:
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Ma neka te ne brine to "up to date"....Bitno je da te prog dobro služi ![]() A bolje nećeš naći na netu, vjeruj mi...
![]() |
#17 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
..DUmeter 3.07..već dugo ga koristim i izuzetno dobar je...naravno nije free no i to se da riješiti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
free-zg.t-com.hr/relja |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Malo bi "kontrolirao" drugo računalo u kući ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|