|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
molim vas za pomoć Toshibin laptop je u pitanju
ovako zanima me šta mislite o ovom laptopu, jer ga namjeravam kupiti, dali se isplati za te novce i dali valja. služiti če za nista previše, za fax, neke male programčeke, mozda kadkad za neki rip i virtual dj. hvala na mišljenjima. http://www.arhiteh.hr/shop/index.php...oducts_id=2978 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Odličan je laptop i imaš ga u Linksu isto! Kupio mi ga je kum, i stavrno je kvalitetan... Ima odličan zvuk, kućište, LCD je predobar, performanse, ma sve! Stvarno dobar laptop! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Meni te jeftine Toshibe izgledaju ko igračke s place..
![]() |
#4 |
Registered User
|
a gle necu pretjerivati s prevelikim lapovima, pa zato trazim neki do 6000 kunića jer mi sad dok studiram netreba nešto prebolesno a kasnije kad se zaposlim onda ču razmišljati o lapovima više cijene i jače performanse. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
solidan lap .. možda ne bi bilo loše da potraziš neki brzi procesor čisto da ti za par sto kuna lap duze traje .. http://www.arhiteh.hr/shop/index.php...oducts_id=3216 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Kupuješ po izgledu..jer ja ti mogu dobaviti rozi laptop..
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
ali procesorske snage uvijek zna zatrebat .. |
|
![]() |
![]() |
|
|