|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Vuzix iWear VR920
Za sve prave geekčine i one koji se tako osjećaju ![]() No dobro, i za pokoju igru.. http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=569
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
HELL YEA ! ![]() samo sto to jos nije to ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
|
![]() |
#4 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() Vaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuu puknes si to na celendaru (nabavis i ono pederodijelo iz one xy serije Stardrek da licis na onog lika, kako se zove ?), ubodes PSP ili nesto slicno i bauljas po stanu i ulicama lupajuci u stokove, zidove i ine glupe objekte na ovome svijetu koji ti smetaju. Sve to skupa zajedno na kraju lici na Bliske susrete trece vrste, ali nije bitno. Bitno je da si mobajl, da igras svoje igrice bilogdje i bilo kada dok negdje ne naletis na FAP-a koji te posterizira i to je to ![]() Cooooooollllllllllllllllll , trcim u moju omiljenu geektrgovinu, moram to imati, moram, moram ......... ![]()
![]() |
#5 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
e to treba upariti sa ovim pokretnim podom(360), onda nema zabijanja u okolne predmete ![]() lik koji ne moze doci do kraja poda i sa 3D naocalama i kako radi: http://www.youtube.com/watch?v=3rtX2pWRh6w
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 23.05.2008. u 09:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderators
|
|
|
Oglas
|
|