|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
DVI kabel
Nedavno kupio Phillips 200WS8FB monitor, a posto dolazi bez DVI kabla, kupio sam ga odvojeno. Kupio DVI-D kabel, na grafickoj imam DVI-I, no pretpostavio da nema veze, posto... stane :-). Mozda sam se trebao pointeresirati malo vise, ali eto. Radi kod bootanja, prije ulaska u Windowse. Onda veli da nema signala. A do toga normalno radi :? Sad su ustekana oba, DVI i VGA kablovi, probam li iprebaciti input na digitalni, automatski vraca na analog. Sugestije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ispuni "moj komp" , reinstaliraj drivere od grafičke i vidi onda. Pogledaj da ti je taj monitor naveden kao primarni u settingsima.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
dijete u vremenu
Datum registracije: Aug 2007
|
gle,postoje ti dvi-i(single link),dvi-i(dual link),dvi-d(single link),dvi-d(dual link).štos je što ti dual link ima dodatne odašiljače pa fura i po drugom kanalu.sad ovisi kakav imaš al možda je u tom caka.vidi sliku |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Suit up!
|
Oni su međusobno kompatibilni, Dual link je samo za ekstremno visoke rezolucije (2560x1600 i veće), no ukoliko monitor ima DVI-I (analog/digital) onda bi DVI-D *morao* funkcionirati.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Driveri su malo stariji, 100.65. Pred mjesec dana sam reinstalirao Windowse i imao problema sa novim driverima. Jednostavno bi se monitor gasio i javljao da nema input signala. Genericki su normalno radili, kao i ovi stariji. Mogu probati staviti nove, ako je bas nuzno :-). Dual link je DVI, ispunio moj komp info. Sto se display settingsa tice: http://i29.tinypic.com/6gwnx2.png |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Suit up!
|
Pa vidiš da imaš multiple monitors uključen, isključi to (neznam kako ide kod Nvidije)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|