|
![]() |
#1 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
COOLERMASTER eXtreme power 430W
Pozdrav, kao prvo isprike na glupom postu i nepotrebnom topicu ali eto..trebam na brzinu odgovor. Frendu je krepalo gore navedeno napajanje (vent ronda) te su mu u linksu kao zamjenu ponudili CHIEFTEC 450W Naravno da nije poanta dali će to napajanje izdržati konfu: AM2 neka gigabyte ploča x2 4000 2600HD jedna optika dva diska 2x1gb rama Pitanje je koliko je gore chieftech glasan? Komp je upaljen po noći pa eto... Može i neko drugo napajanje iz linksa a da je tako cijena do vrijednosti preminulog coolermastera 375,93kn ![]() Naravno..cilja se na tišinu. Hvala i lp. |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Drzat ce to chieftec bez beda. Sto se tice venta, nisam bas osluskivao to napanje (no slagao sam ga u jacoj konfi) no sto se tice ostalih chiefteca imao sam 360,400 i 420W i svi su bili jako tihi. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
Pod naletima kopita zla
|
nene s nadoplatom ![]() ![]() onda mu je lik kao rekao: lik: "a mogu li vam ja nešto preporučiti" frend: "pa ako se ne varam to vam je i posao" lik: "corsari" frend se bavi trgovinom pa eto pizdi na lijenost ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Sad ti vjerojatno ništa ne znači, ali ćufta 450W je uber tiho napajanje. Makar, vrlo subjektivan osjećaj jer su iznad kompa switchevi koji malo zuje ![]() Al u svakom slučaju, posebno sam slušao odozada, vrlo tiho.
#9 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ovisi o primjerku, imao si sreće, ali i puno skuplji modeli i marke isto tako ovise od primjerka do primjerka tako da se to nemre uzeti kao zlo... Inače IMHO jedini razlog za izbjegavanje Chiefteca (potencijalni) je njegovo patološko neslaganje sa nekim prilično rasprostanjennim UPSovima... No to 99% usera naravno ne igra niakvu ulogu (mene uključujući) tako da je to zaista samo akademski prigovor...
#10 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
offtopic: jel mi možeš reći ako znaš koliko je otprilike dugo imo to napajanje (coolermasterovo) i zašto mu je otišlo? Pitam jel sam isto kupio nedavno to napajanje. Hvala.
#13 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Ovo kažem čisto observacijski. ![]()
![]() |
#14 |
Pod naletima kopita zla
|
|