|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Koji program za video-cut (izrezati komad filma)
A da se pri tome ne izgubi kvaliteta!? Probao sam Xilisoft 1.0.27 ali nevalja jer sve bude zrnasto i kasnio mi je zvuk za slikom u isjecenom komadu filma! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Za .avi --> VirtualDubMod sa uključenom opcijom direct stream copy za .mpg --> mpeg2cut2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citaj help. Nitko ti nece moci napisat tocno sta da radis kad se ne zna niti u cemu radis i sto tocno hoces...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
virtual dub ti je best za te stvari .
![]() |
#8 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
...help me understand the best I can... Zadnje izmijenjeno od: Flood. 27.04.2008. u 19:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Hvala decki... Evo uprao sam pronasao ono sto mi treba...pa ako netko drugi bude imao slican problem, ovdje je rijesenje!!! http://www.weethet.nl/english/video_cutavis.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Jos jedan programcic o kojem sam procitao u BUGu zove se MPEG Streamclip...Da li je netko imao bliske susrete s ovim? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|