|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
Gdje kupiti Philips monitor - proba BP prije kupnje
Bok gdje se u ZG moze isprobati monitor, i sto je vaznije, ako ima BP da se moze dobiti drugi? Kupujem Philips 200CW8FB. Cijena je oko 1800kn u sva 3 dolje navedena. Autronic? HGspot? Technomax? Nešto četvrto? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Autronic uvozi Philips monitore. http://www.autronic.hr/cjenik/cjenik...243&PodID=9549 Nazovi ih i pitaj.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
To znam, hvala. Zanima me jel netko imao iskustva s kupovanjem u nekom od navedenih ducana, i kakava je njihova politika s isprobavanjem i eventualnom zamjenom monitora zbog BP kod kupnje. Znam da proizvođač odnosno garancija tolerira određen broj BP; no zanima me da li je neki od prodavača ipak spreman zamijeniti monitor *kod kupnje* ako se na probi pokaze da ima BP. Eh ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Meni su za della rekli ako u prvih sedam dana uočim mrtvi piksel, de će mi ga odmah zamijeniti. Poslije sedam dana mijenjaju ako ima 6 ili više mrtvih piksela. Moguće da Philips ima isto tako nešto. Čisto sumnjam da ćeš dobiti monitor sa mrtvim pikselima, a ako ga dobiješ i odmah skužiš trebali bi ti ga zamijeniti.
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
|
Citiraj:
U tom grmu lezi zec, gdje su spremni zamijeniti takvoga (i ovoga dati sljedecem koji nece provjeravati?) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
u vemilu daju da se monitor isproba |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
u Linksu se smije otvoriti i probati 2, te onda uzeti koji ti se čini bolji ili s manje bp, ako imaju bp, pitao prije dva dana ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|