|
![]() |
#1 |
geek.
Datum registracije: Mar 2007
|
ultraportabilac
dugo sam razmisljal kaj uzeti i pala je odluka da ce to biti nekaj ultra portabilno. bug, da. e sad, ja bi nekaj do 12k kuna. mislim da je hp 2510p najbolji izbor. sdvoumim se izmedu njega i x61 thinkpada. ljudi vise na netu hvale hp pa pitam. kaj vi velite? ima mozda ko taj hp? dal se isplati dati nekih 1500kn vise za hsdpa modul u laptopu?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Skup sport. Obrati se vranoga1 jer je on znao imati takvih 'mališa' po povoljnim cijenama. Osobno nekako više naginjem ka IBM-u.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
da sad uzimam, brijem da bih išao na nešto ovakvo: http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=5689 da, specke su slabije od sličnih ne-tabletoida, ali generalno proc mi ne treba, ram se nadogradi, a brijem da se može naći neki sličan model sa nvidia grafičkom (opengl/compiz je na ovakvoj stvarčici prebolesna stvar). inače, ovo malo govance sam imao u rukama, malo se igrao s njim, izrada je fantastična, gledao sam čovjeka dok skakuće po njemu i to je prava stvar.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Nije da se pravim pametan, šta fali MacBooku (ništa zapravo ![]() Našao sam i prigodnu sliku s Ubuntuom gore. http://www.michelem.org/wp-content/u...12/macbook.jpg edit:znam da nije 12" i ultraportabilac, no nije ni daleko, ko onaj Dell XPS šta si se raspitivao o kupnji u Americi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
geek.
|
imam problem s apple kao firmom, nebi njihov ni softver a kamoli hardver. nekak... neznam. princip. glup ali princip ![]() ma uzimam sigurno ovo. cim ga kupim budem stvail neki rivju jer vidimd a ga tu niko ni ne spominje. horza, nebi ja tableta, ne vidim bas ka ce mi. a i ovaj mi enkak cvrsce izgleda. ma bil je i xps medu mogucnostima. vec skoro godinu dana cvilim za nekim laptopom i nikak da se odlucim ali mislimda je sad to to, kroz mjesec dana bit ce moj.
![]() |
#6 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
HP mi se zgadio na više razina (kratkotrajna konfekcija i očajan support) tako da bi radije Thinkpada nauštrb malo lošijih karakteristika.
![]() |
#7 |
geek.
|
mislism da su jedna stvar hp-i za 3-5k kuna a jedno hp za 12 k kuna ![]()
![]() |
#8 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Model je bio NW8440, top of the line workstation čija je cijena bila 13-14k kn, i opet je isto govno kao i ovi jeftiniji... ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|