|
![]() |
#2 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja imam sličan problem. Samo što ja razmišljam o upgrejdu kompa sa 8800gt,intel c2d procom i 2gb rama ili Xboxa360.Nemam baš para za neki LCD TV no radio bi Xbox na mom 20'' LCD monitoru, eh sad ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
64VT klon
Datum registracije: Dec 2007
|
ps3 za taj novac, pc samo problemi, ps3 plug n play i uživancija.onda samo čekaj pirate...s kariba. U međuvremenu uzmeš jednu igru, i vidit ćeš da kad imaš original nekak te to prisiljava na igranje i postane zabavno, a ne kad imaš 1000 igrica koje si skinuo...khm ovaj posudio od prijatelja, onda ih ne cijeniš |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
A skupe igre za konzolu lako ćeš prihvatiti kad shvatiš da je PC rupa bez dna. Uz svaki PC naslov još moraš kupiti 2-3 komada hardveraja da bi to uopće radilo. Radije uzmi PS3. Čak i da se razočaraš, njega uvijek možeš lakše i bolje prodati nego PC kojem vrijednost drastično opada.
![]() |
![]() |
#6 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Joj, dobro ste me nasmijali vas dvojica. Bio kod frenda jučer da napokon vidim taj famozni PS3 spojen baš na LCD 107 i operem ga u PES08. Eto ti mojeg mišljenja. Grafika je jadna, igra trza, loada se neizmjerno dugo. Nisam vidio druge igre jer nema nijednu drugu, ali saznao sam od drugog frenda koji si je nabavio Assasins Creed da je igra super sve dok se malo više ljudi ne skupi u kadar i dok se efekti ne nagomilaju. E sad, s obzirom da te 2 igre rade savršeno na PC-u koji košta isto love, a da ne pričam o tome da je fleksibilniji, moj pobjednik je PC. P.S. - O ostatku igara ne mogu suditi jer nisam imao priliku probati, ali PS3 je definitivno neisplativa investicija u sljedećih, najmanje godinu dana, ako ne i više. Stavi lovu sa strane i čekaj.
![]() |
#8 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
500kn je ako kupuješ kod naših lopovskih trgovina, bolje kupi prek ebaya, igre su sa poštarinom do HR od 200-350kn
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|