Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.05.2008., 08:04   #1
Vule
Premium

Datum registracije: Sep 2007
Kupnja tv-a, šta bi predložili?

Isprike moderatorima ako je ova tema po 157 put ali u procesu sam kupnje novog tv-a, i par savjeta bi mi dobro došlo.. pa ako možete, pustite temu 2-3 dana, onda slobodno u smeće

Uglavnom, idem po točkama da je lakše pratiti:

1. Kupujem TV isključivo za gledanje programa (znači ne interesira me igranje PlayStationa ili slično..), ono šta mi je bitno da je slika čista i da je kontrast dobar obzirom da mi dosta svjetla tuče u sobu pa se ponekad dosta slabo vidi slika na postojećem tv-u, s tim u vezi sljedeće pitanje;

2. Kod kupnje tv-a i uz napomenu koju sam napisao koje to točno parametre moram gledat onda ->Kontrast: 8000:1 -> da bude što veći, ili?

3. Za kraj naravno uvijek aktualno pitanje -> LCD ili PLAZMA.. koliko ja shvaćam, LCD je nešto na šta ćemo se svi prije ili kasnije prebaciti, no opet da je plazma "akutalna" još par godina .. obzirom da ovaj tv kojeg kupujem ne bi mijenjao za 2-3 godine nego po mogućnosti da traje "čim duže".. šta bi bilo pametnije iz tog aspekta uzimati?

4. Koja marka tv-a? Nekako sam sklon Sony-ju i Panasonicu.. mislim da se medju njihovim modelima moze naci jako pristojni tv-i za 5-6 tis. kn. Jos neka preporuka, model tocno? Ili mozda jos neku drugu marku da uzmem u obzir..

Hvala unaprijed
Vule je offline   Reply With Quote
Staro 15.05.2008., 08:21   #2
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Kupi novi Bug ili PCChip gdje imaš obrađenu baš tu temu (zbog nogometnog prvenstva).
Oglas

Oglas
Staro 15.05.2008., 08:27   #3
Vule
Premium

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Kupi novi Bug ili PCChip gdje imaš obrađenu baš tu temu (zbog nogometnog prvenstva).
To sam već negdje čuo... a daj pliz reci, jesu tamo navedeni tv-i koji koštaju tipa 15000kn ili ima svega?
Staro 15.05.2008., 09:37   #4
Buger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
U VIDIu ima svega, znatno je bolje test odrađen i ima nekih 30+ televizora na testu, isto tako, objašnjen je HDTV tehnologije itd.

U Bugu su uzeli 10 TVa i za svaki napisali par riječi i to je praktički to...
Buger je offline   Reply With Quote
Staro 16.05.2008., 08:43   #5
Vule
Premium

Evo što se mene tiče, moderatori slobodno mogu poslat topic na vječna počivališta.. na kraju sam kupio BUG di sam našao neke informacije šta mi trebale.. nešto mi pomogao striček u dućanu... i novi full hd lcd je kući..
Staro 16.05.2008., 08:58   #6
dida128
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
Autor Vule Pregled postova
Evo što se mene tiče, moderatori slobodno mogu poslat topic na vječna počivališta.. na kraju sam kupio BUG di sam našao neke informacije šta mi trebale.. nešto mi pomogao striček u dućanu... i novi full hd lcd je kući..
Ako nije tajna, koji LCD i koji dućan?
dida128 je offline   Reply With Quote
Staro 16.05.2008., 09:04   #7
darkijas
Premium
Moj komp

darkijas's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
ja se isto slažem da je vidi najbolje obradio temu, a najviše mi se svidio jedan komentar vezan za samsung lcd televizor, citat: samsung le37m87bd-radi se o modelu koji svoje kupce kao kukce skuplja svijetlinom prikaza..
darkijas je offline   Reply With Quote
Staro 16.05.2008., 15:08   #8
MP950
64VT klon
Moj komp

MP950's Avatar

Datum registracije: Dec 2007

Valja li ovo šta, predobro mi se čini 50 inča HD plazme za 7300?
Nisam uspio nagovorit ćaću na kupnju onog philipsa ali možda još i bolje za ovo ću ga sigurno ucjenu ću neku nabacit
MP950 je offline   Reply With Quote
Staro 17.05.2008., 10:46   #9
MP950
64VT klon
Moj komp

MP950's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Bumpinjo, jel mi zna neko nešto reć o ovome, dobio sam potvrdan odgovor od ćaće , kak bi to bilo u kombinaciji sa maxtv i onih njegovih par HD programa?? i na kojoj su opće rezi ti hd programi? Zapravo ne zanima me je li ovo najkvalitetniji najbolja slika ili nešto, to ću sam prosudit kad ga vidim, nego ima li nekih mana na što bi trebalo pazit jer ipak nija mala cifra

Zadnje izmijenjeno od: MP950. 17.05.2008. u 11:01.
MP950 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno