|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Centrala Dubrava Sjever
Ovasko trenutno imam T-Com i kolko mi je poznato u cijelom zagrebu su dostupni i drugi operateri osim u mojoj centrali gdje je samo T-Scum. Dali postoji kakva informacija kada bi druge firme trebale dobiti pristup toj centrali. Nemogu vise podnijet 2Mb/256kb ponajvise zbog uploada od 25KB. Vec skoro godinu dana planiram uzet Max Tv makar ga nebi upalio 2 puta mjesecno samo da mi dignu upload. Svaki put prije toga nazovem npr. Amis, Optimu, xxx, opce nije bitno kojeg ISP-a da vidim dal se zna kad bi mogli bit dostupni na mojoj centrali i uvjek mi kazu kao kroz par mjeseci pa ja odgađam max tv da mi neproduze ugovor a ovi nikak da se pojave. Dali itko ima informaciju da vidim dal da uzimam Max Tv, a za vecu brzinu im nedam pare. hvala Zadnje izmijenjeno od: Yoman. 11.01.2009. u 05:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Imao sam krivu informaciju od nedavno nam je dostupan Iskon pa ljudi navalite. Lijep pocetak godine hehe |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
lol ja zivim u dubravi i sve mi je dostupno ali ipak koristim t-konja.niti neznam di su te centrale,zivim jednu zgradu od t-hitlera pa je valjda tamo centrala il sam u krivu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|