|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
problem s internetom zbog skidanja torrenata
molila bi nekog za pomoc, prije misec dana uzela sam flat internet od t-coma i od pocetka imam probleme kod skidanje torrenata. Svako pola sata nekad i ranije pukne mi internestska veza. Nakon sta su mi u t-comu javili da greska nije kod njih rekli su mi da je u programi u torrent i da ga pravino postavim ili da koristim neki drugi program, proval sam programe e-mule i bit comet ali veza svejedno puca. Da li postoje neke postavke u ovim programima koje treba promjeniti ili je to ipak do operatera ili mog racunala. (abitova maticna, chipset nvidia) plizzz za pomoc vec sam luda |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Prebacih pod probleme, ova tema baš i nema veze s audio i video... Znači, kad god upališ torrent klijen puca veza? A kad je on ugašen sve OK? Baci oko na ovo http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=54613 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koliko vidim, puca i s ostalim P2P programima. Za početak nekoliko pitanja jer nisi najjasnije objasnila problem. 1. eMule si koristila samo za torrente ili za spajanje na one njegove interne servere? 2. Koji router/modem imaš? 3. Što se točno dogodi kada "pukne" veza? Nestane ikonica mreže pored sata, ne otvara stranice ili nešto drugo? 4. Koristiš li možda kakav firewall ili PeerGuardian? Dobrodošla na PCE forum. ![]() http://forum.pcekspert.com/faq.php
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
. E-mule samo za torrente Ruter d-link Kad pukne veza ne otvara vise nista jednostavno internet ne radi, ruter svitli ali internet uopce ne radi 4. Iskljucila sam firewal od windowsa nista drugo nemam I to mi se dogada od prvog dana kad su mi stavili net, cak su i ruter mjenjali, ali sada mi kazu da nije do njih jer je tamo sve u redu i da je sigurno do programa u torrent, zato sam stavila e-mule skidam torrent i nakon 20-ak min opet pukne cijeli internet (ruter i dalje svitli, i da bi pokrenila internet moram ukucat u explorer 192.168.1.1. i ponovo proc upisivanje lozinke itd. jer resetiranje samo ruter i racunal i iskljucivanje rutera iz struje ne pokrece ponovo internet) isto se dogodilo i sprogramom bit torent Molim za pomoc i fala sta ste se javili i sorry sta san se ubacila u krivu sekciju audio video al nisan kuzila jos sve u pocetku |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Ne onda ne puca |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
|
Koji D-Link? Probaj staviti uTorrent 1.6.1 ili 1.7.5, u opcijama port stavi na 49152 i u routeru napravi port forwarding za taj port i svoju IP adresu. http://portforward.com/english/route...T/Utorrent.htm
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
skini utorrent i u njemu stavi da enkripta torrente.
![]() |
#9 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Moze vrlo lako bit da se zbog max connections gubi veza..Pa to malo ogranici cak su bili i nekakvi fix-evi za to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
pokusala sinoc skinila 1.6.1 namistila port i postavke u ruteru moj je bas ovaj 584T i cila happy da ce radit nakon po ure pukla veza smrc,, jedino da pokusan ogranicit malo al moran jos vidit sta i kako, fala vam na odgovorima al ne znan vise sta napravit, ne isplati se imat flat kad ne mogu nista s njim |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Strichek Moderator
|
Kod mene na poslu ista stvar, net puca kad skida više od 280kb/s, na drugoj kompu di se još skida radi sve ok. Nisam otkrio koji je problem a ni ne brine me previše to.. Probaj stavit neki limit pa onda vidi dal puca, ako imaš najsporiji od t-com stavi da skida max 100kb/s.
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
584T ima gadnih problema kada je u router modeu i o tome su prolivene tone tinte (imaš veliki thread o tome tu na forumu). Prebaci u bridge mode i onda stavi torrente da se skidaju.
![]() |
#13 |
Registered User
|
provat cu fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
|
ljudi moji sve san ovo provala i opet isto ostavila skidanje na uru vrimena vratila se i opet puka internet, ima li jos ista za pokusat |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|