|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Thermalright Hr-05 Ifx
Da li bi išao taj hladnjak na nb i sb DFI ut p35 t2r pošto su spojeni sa cijevima. Imam TRU 120 EX neznam da li bi stao na nb. Može li se tru 120 ex okrenuti pa da ne puše vent prema van nego prema nb. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Zašto bi netko išao mijenjati hlađenje na toj ploči? Što mu fali? To je totalno bacanje novca... Odokativno, na SB bi išlo, na NB nikako (zbog blizine TRU-a i blizine kartice) Druga stvar, da makneš stock hlađenje bilo bi veselja jer ne bi imao ništa na regulaciji napona, što baš i nije pametno, baš naprotiv. Inače TRU se može bez problema tako okrenuti, kako god ti odgovara... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
ako ides mjenjat, dolazi ti kompletno mjenjanje hladenja...znaci barem jedan HR-05 i dva HR-09 (kojih ni nema za kupit) a na SB mozes nesto slabije...dakle sako zelis ''samo'' na NB mjenjat, morat ces dat oko 350kn...vise manje |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Kaj da napravim, dodatni vent bočno nemogu instalirati čipset je skoro do pola pokriven sa tru 120 e odma centimetar iza je grafička. Probao sam sa box intelom coolerom onda je dobro čipset raste par stupnjeva nakon par sati igre max 49C graf max 72, ali je prebučan jednostavno nemogu izdržati.Šta mislite da kupim THERMALTAKE BigTyp 120 VX? Ja sam se več raspitivao za temp čipseta ali ljudima večinom piše u Everstu temp matične ploče koja iznosi nekih 35C ali to nije temp čipseta. Dajte mi nekakav savjet, više sam lud od svega. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Nasloni 8cm vent na grafičku i truEX da puše po heatpajpama. Zadnje izmijenjeno od: žile. 23.04.2008. u 17:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Sa strane nasloni okomito 8cm,otprilike na tromeđi rama,truEX-a i grafičke,sa strane ti puše po chipsetu,malo će hvata i ram i bit će ti zahvalan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Kupija bi ovo čudo u Linksa, ali po ovoj slici mi ne izgleda da bi to baš u mene stalo, a da grafičkoj ne smeta ![]() SLI model koliko ja znam na moju matičnu ide 100%, ide li i ovo? Vlasnici pomagajte ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ak misliš na LP Ultra-D onda ne ide tj ide ak makneš grafu uzmi SLI model i to je to btw to je ionako ista stvar kao i prvi HR-05/HR-05SLI
![]() |
#12 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|