|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Apr 2008
|
XP na Benq Joybook r56
Pozdrav, Evo imam problem uspijem instalirati Windows XP na navedeni laptop i onda saznam da postoje sluzbeni driveri samo za vistu. Zatim sam snimio vistu i razocaran sam.... Molim vas ako mi mozete pomoc cuo sam da je moguce nekako snimit te drivere na XP... Ako neko moze pomoci bio bi prezahvalan! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Inače ![]() ![]() BenQ R56 Windows XP drivers
Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 21.10.2011. u 18:07. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
Sata sam ubacio preko nLitea to znam kako ali ne znam za ostali, graficku nemogu nikako naci wlan za karticu i to sve teze i teze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
Za graficku mi na stranici od nvidie kaze potrazi na stranici od proizvodjaca |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Za grafičku: www.laptopvideo2go.com/drivers ili NVIDIA_bda_GeForceGo_156.56xp Za ostalo daj točnu specifikaciju hardwarea. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
http://benq.com/products/joybook/?pr...specifications a od drivera kaj mi treba ispod http://benq.com.hr/products/joybook/...nloads&dtype=D ajde ako neko pomogne je fakat car! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
Najvaznije mi je da graficka wlan lan audio radi, odlicno bi mi bilo da rade one posebne funkcije, najbolje sve ali ako nece ic pomirit cu se... Sto se tice ovoga sto si mi dao coconut probati cu sutra kada snimim xp... Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
Reci mi jedino jesu li to svi? Evo upravo skidam sa rapid share, i daj mi objasni ovo kaj da napravim sa tim bios sta si stavio to nemam pojma... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Nemam pojma jesu li to svi driveri, ali sam vidio na masu stranica da ih preporučuju, pa pretpostavljam da jesu. Što se tiče BIOS-a, njega možeš, ali ne moraš staviti. Ne znam kakve dodatne funkcije daje u odnosu na BIOS koji imaš.
![]() |
#12 |
Banned
|
Oki, a zanima me jel mogu paralelno snimit windows vista i windows XP pa ono birat kad ga pokrenem? A sto se tice biosa necu ga snimat da nebi bilo da zeznem nesto, radje cu ostavit ove tvornicke... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
Sugavi rapidshare nemogu skinut drugi dio... al u prvom ima 4 drivera, chipset, video, blutut i eSata edit: evo drugi dio se skida... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Možeš napraviti tzv. dual-boot. Ako to misliš napraviti, prvo moraš instalirati XP, a onda Vistu i ne napraviti upgrade nego fresh installation. Pogledaj malo po netu, sigurno ćeš naći neki tutorial na tu temu.
![]() |
#15 |
Banned
|
Ma probao sam bas mi i ne radi... Al da se uvalim u jos vece sranje vratim se na vistu i snimim sevice pack 1 koji je odlican ali... cracka nema za moj bios ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Kakav crack za BIOS? Da li ti driveri koje si dobio za XP rade? U čemu je problem tj. koji driver ti radi probleme?
![]() |
#17 |
Banned
|
Ma za vistu krek koji ide preko biosa OEM crack... evo sredio sam to nije neki problem. A kod XP drivera nisu mi radili za lan, audio i graficku. Odustao sam od XP-a jer ovaj SP1 je veliko poboljsanje na visti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
Probaj ovohttp://rapidshare.com/files/95500447/R56.part1.rarhttp://rapidshare.com/files/95502703/R56.part2.rarBIOShttp://benq.de/products/joybook/?pro...nloads&dtype=B__________________Probao sam to i sve radi osim wlana... e sad al problem je sto imam drivere dobre sam nabavio za wlan ali instaliram ih i nema mi konekcije. Imam samo neki 1394 connection i local area connect (obican lan). ima li ko ideje kako snimiti taj wlan jer to mi je najvaznije za laptop. Dok ovih drivera sto si cocunut stavio ovaj wlan je krivi jer izgleda da nemam intelovu nutra nego neku drugu i uspijem snimit drivere sa cda koji sam dobio za tu wlan karticu ali nista to ne mijenja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
probao sam na xp obicni, sp1 sp2 sp3 windowse ali ne pomaze |
![]() |
![]() |
|
|