|
![]() |
#1 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() Pozdrav! Imam ovaj televizor -> Panasonic Viera Trenutno imam Vivax DVD player kojega sam dobio od Iskona i ljudi moji, to je šrot nad šrotovima ![]() Trebao bi neki pošteni, a opet jeftini DVD player, s tim da mogu iskoristiti HD Ready opciju. Znači htjeo bi spojiti DVD player preko HDMI-a sa telkom. Pa bih vas molio preporuke DVD playera do kojih 500-600 kuna, ako je moguće ![]() I još par pitanja: ![]() 1) Ako gledam DVD film, koliko bolju sliku mogu očekivati ako spojim player preko HDMI-a sa telkom od slike koju bi dobio sa S-Video ili RGB spojem? 2) Trebam kupiti i HDMI kabel predpostavljam ![]() - http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=4060104 - http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=4060046 - http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=4060047 Znam da sam njub, nemorate mi utrljavati sol na ranu ![]() Puno hvala unaprijed na pomoći i preporuci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Pioneer DV-400 samo mislim da je ipak malo skuplji.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
The All Seeing Eye
|
Idem danas po Pioneer DV-400-S, jučer sam cijeli dan razbijao glavu i čitao priče i pričice na netu te došel do zaključka da je najbolji za te pare. Nego, može samo odgovor na drugo pitanje!? Bu OK onaj najjeftiniji HDMI kabel za spojit taj player sa telkom? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() @Bartuc....pa ti si živ.... ![]() Edit: reko si da je Pioneer DV-400-S 800kn, evo ga za 700kn link.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
The All Seeing Eye
|
Valjda bu bilo OK, idem poslije 12 po robu pošto mi se videoteka otvara tek od 13 sati ![]() ![]() Živ sam, ali te ne poznam ak se ne varam pod nickom Karlito, zar ne? ![]() Javim dojmove pred večer što se playera tiče... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Naravno da moze, ja imam dva kabla i to jedan od 10 eura, a drugi od 40 i nema nikakve razlike ili je ja nevidim. Neka si izabrao taj Pioneer neces se pokajati taj cita sve zivo a ima i sliku odlicne kvalitete, a za divixe ako ti bude trebalo imas kamaru modanih firmwareova za njega sa kojima dobijes podrsku za HR slova i veci font.
![]() |
#10 |
The All Seeing Eye
|
@Ubleha, ti si vidim ponosni vlasnik Pioneera (načitao sam se tema i tema na ovom forumu ![]() Ajde pliz tak da ne skidam bezveze loše firmwareove nego da odmah puknem najbolji! Hvala! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Ja imam ukupno 3 Pioneer dvd-a (a promjenio sam do sada jedno 10 komada raznih firmi), a evo ti stranica gdje imas sve http://www.pioneerfaq.info/english/d...tion=Firmwares obavezno skini i originalni ako ima tako da mozes vratiti stari ako ti zatreba za garanciju. Evo sada sam vidio da ima, skini ova dva prva jedan ti je modani a drugi original neka imas, tu ti je negdje i uputstvo za snimanje.
![]() |
#14 |
The All Seeing Eye
|
Kupio sam ga ![]() Player i kabel, sve zajedno 848 kuna! Player nije nešto krasan što se dizajna tiče, ali radi za 9,5/10 ![]() Na DivX filmovima ima sitniji font i nema hrvatskih znakova! To kaj je font sitni mi ne smeta pošto se sve vidi najnormalnije čitati. Ali to što nema hrvatskih znakova bi me već i moglo smetati. Odmah je pročitao sve DivX-e koje sam ubacio u njega i odmah je pročitao DVD koji sam ubacio u njega, što je preporod nakon Vivaxa kojega sam morao po desetak puta paliti gasiti prije nego mi pokrene medij ![]() Malo me trta ga flashati, pošto vidim da kadkad zna poć po zlu, a kakve sam sreće, meni bu pošlo po zlu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
sam svoj aka
|
ako se u budućnosti ne misliš baviti divix-ima ![]() ![]() ![]() ....kak bi to uopće flashao, moraš dvd spojit na komp, a preko ćega, kak ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Firmware se snimi na cd (moze i izbrisivi) i stavis u ladicu dvd ti lijepo ispise na ekranu tv-a sta da pritisnes mislim da je play i gotovo je za 30 sec. Samo moras snimiti prema uputama taj cd, mora biti u neru podeseno samo ISO, ime cd-a mora biti pioneer i snimljeno 1-4x. tako nekako ali provjeri na stranici gdje je firmware.
![]() |
#18 | |
sam svoj aka
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
The All Seeing Eye
|
Stari moj ![]() ![]() Ocijena je narasla na 10/10 ![]() Hvala svima na odličnoj preporuci za player, za kabel i hintu za hrvatska slova na DivX filmovima ![]() PS: Slika preko HDMI-a je fenomenalna, tek sad kužim koliko je Viera odlična! Programi su OK, ali filmovi u HD formatu su bez mane! Slika kao na izložbenim primjercima u VeMilu, fenomenalna! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
The All Seeing Eye
|
Pa upscale-a na 720p rezoluciju!? Ili mi je bolja slika pošto sada imam čisti digitalni spoj tv-a i playera!? Jedno od toga mi očito popravlja sliku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Ima jos prednosti. Veci titlovi, cijeli nazivi u file browseru itd.
![]() |
![]() |
#24 |
The All Seeing Eye
|
Mislim da nema povećanja titlova, bar nisam našao! Ali titlovi su dovoljno veliki na defoultu! Ja sam ga mislio flešati samo zbog hrv slova, ali sada nema potrebe, ovo je fenomenalno! PS: Kao što je već rečeno, diže se cca 5 sekundi, ali to me niti malo ne dira ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
Nema podesavanja velicine slova bez novog firmwarea, tacno je da dobijes i puni naziv fajlova, dimer za displej itd.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|