|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
disk error kod bootanja
dakle... kad upalim komp i sad sve onak ide poredu i kad izlista ono u dosu umjesto da onda pocne loadanje winsa on mi napise: "disk error press any key to continue" i kad stisnem npr enter on u novi red opet to napise i tak mogu u beskonacnost... onda sam hard odfuro frendu kod nejga sve to prode i pocne loadat winse i umjesto da napise ono "welcome" iznbaci plavi ekran smrti na 1 sekundu i opet sve ispocetka i tako u nedogled... i reko ajd sta cu idem ga probat formatirat i pokrenem setup winsa i formatiram samo c: particiju i sad sve prode i kad odbrojava onih 15sec do restarta i restarta ga i samo opet pocne istalaciju od pocetka umjesto da nastavi dalje onak kak ide... i ajd pustim ga i sad formatiram cjeli hard i opet isto kad odbroji onih 15sec do restarta opet pocne ispocetka a nenastavi normalno instalaciju i sad nakon par dana nabavio staru kramu od 10gb i reko dok neskupim lovu da imam bar nesto i opet pokrenem setup winsa i sve opet isto ko i na mom hardu nenastavi instalaciju nego opet ju pokrene ispocetka... jel zna tk0o u cemu je problem? ![]() EDIT: konfa je iz siga hard je ata...
![]() |
#2 |
Premium
|
Imam neki feeling da je hard u banani. Skini Hiren's Boot CD i na njemu imaš alata za testiranje hardova. Obzirom da se sistem diže s tog cd-a, nećeš imati nikakvih problema. Dakle, pokreni taj cd i dobro istestiraj hard.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
da al zasto se onda ista stvar dogada na razlicita harda? :S
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
1. Frend ima potpuno istu konfu kao ti? Nema? Onda što se čudiš ako je kod njega BSODao sistem, dobro je da se uopće i počeo bootati ako nema adekvatne divere tj ima drivere za tvoj... 2. Prvo napravi CCMOS i ako će i dalje sraćkati ploču si možeš pakirati za reklamaciju...
![]() |
#5 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Kako na dva razlicita? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
@yedwy: napravio sam CCMOS.... znaci u links u ponedeljak... ![]() @Olymp: dva su harda rekao sam da sam probao i sa drugim hardom starim od 10Gb i da je ista stvar...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|