|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Honeycomb mesh paneli?
Ima toga kod nas negdje za kupiti? Modders mesh ne šalje van Amerike, crazypc.com ne šalje u Hrvatsku, na ebayu ništa pametno... Treba mi minimalno 25x25cm, odnosno 10 x 10 incha.
![]() |
#2 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
imam ti ja nesto takvo mislim doma, pa ti dam ak ti treba... Sutra ti stavim slike. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
toga imas u bauhausu kupiti. izmedu zeljeznarije kod serafa i matica i rasvjete,u redu di su lanci,ograde i raznorazni limovi (pricam za zitnjak zg). imaju svakojake mrezice, izmedu ostaloga i sace. nije uopce jeftino, no pogledaj. pevec isto tako ima svoj dio sa tim stvarima. ![]()
![]() |
#5 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
ima fora sa onim uredskim kosevima za smece,kupi se neki ravni i odreze kolko je potrebno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja sam imao doma takvog lima, neznam di je stari do kupio ali je radio neke nosače za sklopke ili sl od njih, budem ga pitao kad se čujem s njim - ako ne zaboravim...
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
bumpat cu temu jer u jos jednom postu ljudi to traze. na zitnjaku u bauhausu IMA raznoraznih mrezica. kupio si jednu za moding coolera vodenog, no ima svega i svacega. od obicnig boje zeljeza do kromiranih i zlatnih. razni profili rupa. znaci, zeljezarija, cetvrti red udesno od serafa. sredina reda. imaju i pocincane limove, mrezice, kutnjake, ma sve i svasta kaj moze posluziti za modanje piceka, a i sire ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|