|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Pomoc oko DVB-T receiver-a
Pozz, blizi se europsko a ja nazalost radim popodnevnu... Frend koji je samnom u uredu je nabavio mali prijenosni DVB-T televizorcic i uspjeli smo si slozit da preko njega prebacujemo sliku na monitor na kojem imamo tv in. sve radi perfektno ali je problem sto monitor nije njegov i nemoze ga zadrzati pa smo sad u potrazi za necim sto bi ga kvalitetno zamijenilo. Prijenosni tv kao takav, pogotovo sa mogucnoscu primanja DVB-T signala nam je preskup a u video i audio tehnologiju se bas i nerazumijemo pa vas molimo za pomoc!? Sto nam treba? receiver koji je neovisan o racunalu (iz razloga jer nismo administratori na njima i nemamo mogucnost instaliranja aplikacija) koji moze primiti signal iz sobne antene sa pojacanjem do 20 db te koji ima tv i audio out. Dakle predlozi, gdje, kako i za koliko mozemo kupiti nesto sto bi zadovoljilo nase zahtjeve. i da... bilo bi pozeljno da je sto manje i extra prenosivo. unaprijed hvala i isprika ako slicna tema vecpostoji ili je pitanje previse noob-ovsko |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
hm... da, ali bi htjeo nesta povoljnije, toliko dođe i prijenosni tv (skoro) a receiver poslje europskog mogu bacit jer ga nemam gdje koristit pa mi je previse dat 600 kn.. ali dobro, sad bar znam sta trazim... hvala svejedno |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Pa kako nemaš uzmeš ga kući i spojiš na Tv i gledaš
|
|
Oglas
|