|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Grafa Jebada
Posto mi danasd ujutro nije radio forum poslao sam ovo na newse(hr.comp) pa kopiram od tamo: Zmaj wrote: " Ovako Jucer sam prodao liku graficku Gainward Gf4 ti4600. Nikada nisam imao problema s njom i jos smo prije neg je kupio provjerili na 5 min da radi na moje inzistiranje. I danas ujutro me nazove i kaze da grafa ne radi?!! Kaze da ju je jucer navecer stavio u komp od frenda i da se nakon 15min zgasila i da je vise nisu mogli upaliti. Sad zanima me zasto se to moglo dogoditi?? Dali se mogla pregrijati ili nesto?? Napomonjem ja NIKADA nisam imao problema s njom... Hvala" Ja sam mu rekao da je stavi u komp kod nekog frenda s dobrim napajanjem pa nek onda vidi. Evo nazvao me maloprije(22h) i kaze da ju je stavio kod nekog koji koristi Radeon 9800 i da je radila 20min i zgasila se i opet je nisu mogli upaliti. kaj bi moglo biti?? Oni su je clockali(on kaze 20-30mhz). Dali ako je previse clokaju moze zgoriti GPU ili se on automatski gasi na odredenoj temp? U cemu bi mogao biti problem?!!? Rekao sam mu da u utorka dod kod mene da provijerimo... Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
da da. tipu uvalis graficku i sad se pravdas tu ![]() ![]() ma salim se, ak je radila kod tebe, hebi ga, ja bi ga elegantno pristojno odj***o, jel je mogao da je htio ostat duze i odvrtit testove koje zeli.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
...
kak ste zlocesti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
ma samo ti to laganini odjebi. ko mu je kriv kad ju je kloknuo. pa i sam bi trebao znati da time gubi garanciju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a kaj se tice onih 20-30 mhz je mos mislit i to ti je ziher za brijao i rekao manje dakle nekih 40-50mhz zbog cega je vjerojatno i crkla.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
ma slobodno ga odjebi!!!! Ne budi smotan ko Vga-Killer koji je prodao durončeka 1300Mhz za 200kn bio potpuno ispravan, i onda mu lik za tjedan dana kaže da je Duron crko.I vga. mu vrati lovu a ovaj njemu crknutog durona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
...
ja sam mu rekao da od mene lovu nece dobiti jer ne mislim placat za nesto pokvareno a znam da je radilo prije... rekao sam mu 10 puta da ne muljam i da je stvarno sve bilo u redu s grafom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Soul Brother
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
...
hehe to je jos gluplje... kod lika je bar radila tjedan dana... Ali ovdje je problem tezak 800kn a ne 200... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 |
nepoznata životinja
Datum registracije: Dec 2002
|
VGA je legenda !!! ![]() Što se tiče ovih iskustava ja sam jednom tipu prodao ISA mrežne kartice, još mu ljepo napišem da su ISA pa da pazi ak nema utor na ploči. Pošaljem mu to poštom i mene zove tip da njemu kartice ne stanu u kompove jer im je preveliko "ono kaj ide u ploču" i tko je tu lud??? IMHO ne vraćaj lovu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ma Duronu nije niš. Sve bi bilo dobro da ja imam AMD-a pa da sam liku mogao pokazat da radi. Boli me neka stvar, bilo je tak i tak više ponuda za njega pa ću ga uvalit nekom s probom kod njega i dalja mi se fućka. Što se tiče grafulje. 20-30 mhz-a? Da, vraga, lik je mislio da GPU od GF4 Ti4600 ide ko i ostali, a ak ide prek 20 budi sretan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Ja mu nebi dao pare zato kaj ju je lik zaklal i sad oče pare natrag
![]() |
#14 |
Premium
|
...
evo bil je sad kod mene i stavili smo grafu. Ja se vec ponadao da radi i otisao instalirat experttool da je stavim na 325/725 kao sto sam je i prije drzao. Instaliram program i dode crni ekran. Vise se nije palila... Kaj moze biti problem?? On kaze da je isao siprobavati igrice(FarCry, neku staru...) I da mu je na lock on igrici zblesirala... Rekao je sad da ce je odfurat kod frenda u servis... nema sanse a mu dam pare to je rjeseno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|