|
![]() |
#1 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Kako oživiti Windowse ?
Slažem novu konfu. Od stare sam samo uzeo hard sa instaliranim XP koji su korektno radili. Nakon priključenja harda na novu konfu, sustav se digne do razine gdje nudi opcije : safe mode...i ostalih nekoliko kombinacija, no dalje ne ide. Kako se probiti bar do safe moda ? Jasno mi je da sad na hardu fale driveri za novu MB i integrušu. Kako to ubaciti kad ne mogu do safe moda ?
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Prilikom bootanja drži tipku F8.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
1. F8 + Safe mode 2. Boot sa install cd - a + Repair 3. Čisti Install na novu particiju ili na istu particiju s tim da prije bootaš sa kakvim live cd i promjeniš Documents . . ., Program f. . i Windows u 1D, 1P i 1W kako instalacija nebi prepoznala bivšu instalaciju. Ovo izgleda kao i prethodna opcija ali su goli podaci još tu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Riješio instalacijom novih XP na drugi dodani hard. Win vidi sve sa starog harda, no mnogi programi neće raditi, što sam i očekivao, anyway, hvala na savjetima.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|