|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
t630 tzones button remove
Nedavno sam postavio temu o kupnji mobitela. Uglavnom, t630 je tu, i zasad radi besprijekorno. Samo, posto je kupljen u t-mobilea, u desnom donjem kutu mi na shortcutu (gdje obicno stoji SMS shortcut cini mi se) stoji tzones. Moze li se to kako izbrisati, osim updatea firmwarea? Ako zazmirim sto mi se tu i tamo konektira slucajnim pritiskom na taj shortcut, ide mi na zivce jer se tu nalazi koju god temu stavio, pa mi narusava estetski izgled mobilnog telefona ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
evo : . First, configure a dummy WAP Profile: 01. Connectivity 02. WAP Options 03. WAP Profiles 04. Add profile 05. Name: "SMS" (whatever you like) 06. OK 07. Connect using: press Edit 08. New Account 09. GSM data 10. Name: "SMS" (again, whatever you like) 11. OK 12. Phone No: "+" (hold 0) 13. OK 14. SAVE 15. IP address: 192.192.192.0 (or whatever you like) 16. Press SAVE 17. Select the profile just created (SMS) B. Now, configure the WAP button to write a new SMS: 01. Connectivity 02. WAP Options 03. WAP Profiles 04. "SMS" should be selected. Press Edit. 05. Advanced 06. Change Homepage 07. Name: "SMS" 08. Change Homepage Address: "mailto:" (without the "") 09. OK
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Probao i ne radi mi.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Također probao, vec prije, s istim uspjehom kao i gospoda povise mene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
(°_°)
|
ja nisam probao ![]() nego sam kopirao odnekud (???), pa ako nabavim t630 nek se nadje ![]()
![]() |
#8 |
(°_°)
|
nije potrebno skidati firmware, ipak ga lokalni flasher najvjerojatnije ima ![]() garancija službeno SE gubi, al cuo sam mnoge price, a i meni je upalilo s jednom motorolom 525, da priznaju garanciju ako nije neki softwareski kvar. no uvijek se moze, ako aparat nije totalno mrtav, prije ostvarivanja garancije vratiti stari firmware
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
dali ovo radi i na K700i???? btw. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Bila je fora na t300 da se napravi format dok je mob na punjaću. Trebalo je izvadit bateriju dok se puni ili tak nešta. Malo proguglajte jer je meni upalilio |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|