|
![]() |
#1 |
Bik Koji Sjedi
Datum registracije: Feb 2007
|
Problem sa šeranim folderima
Pozdrav ljudi! Ovako otprilike izgleda moja situacija: Komp mi je na mrezi u domu, adsl i tako... Od nedavno imam cudne probleme-kad god nesto novo stavim u šerani folder, drugi ljudi na mreži to ne mogu pokrenuti (mp3-ca, film-ako je on u svom folderu, njega ne mogu ni otvoriti). Sve ovo sto od prije stoji ljudi mogu normalno pokretati! Ispricavam se ako sam malo smotano objasnio! Bio bih zahvalan ako bi netko ponudio kakav savjet! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Nemogu pokrenuti ali mogu kopirati? Dali mogu normalno kopirati na svoj komp? Je se netko igrao sa advance parmissionma na direktoriju i mozda maknuo execute "flag"? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Bik Koji Sjedi
Datum registracije: Feb 2007
|
Ne mogu ni kopirati! Recimo šeran mi je folder 'filmovi', i ljudi na mreži mogu i pokrenuti film i kopirati ga, ali ubacim u njega novi folder sa nekim filmom, ne mogu nista! probaju otvoriti taj folder-ne ide! Ako ubacim samo .avi ili .mp3, ne mogu ga pokrenuti! Nedavno sam instalirao Pc Tools firewall pa sumnjam da bi on tu mogao imati svoje prste, ali ne znam sta da u njemu promijenim da rijesim to! I kad njega ugasim opet mi se nista ne promijeni... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|