Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.05.2008., 18:36   #1
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Zastita kompa

Prvo da napomenem ako ima slicna tema da se ova locka.

U natrag nekoliko zadnjih dana susrecem se sa nekontroliranim divljanjem svog kompa, i i razlog je vjerovatno kojekakvi virusi.. imao sam prije antivirus ali sam ga maknuo..

Sad me zanima sta se treba imat instalirano na kompu da bi on bio potpuno zasticen, ali opet da ti programi ne zayebavaju.. Konkretno imao sa KIS 7.0. Znaci u tom programu je sve potrebno za zatitu racunala.. Ali..
nisam mogao na pola foruma i stranica( ali to sam nekeko rijesio), ali oda mi nije radio portforward i onak, dosta me je zayebavao.
Znaci trebao bi preporuku za programe, volio bi da je to jedan(ondnosno skup programa kao KIS) ili jednostavno da mi netko objasni kako podesit KIS da je nevidljiv, a ne da mi svako malo nesto javlja, nesto me pita i uglavnom stalno nesto gnjavi..

pozz i hvala
srale7 je offline   Reply With Quote
Staro 03.05.2008., 18:38   #2
žile
Banned

žile's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Ja imam ESS 3.0 i nikakvih govana nisam imao do sada.
To bi ti trebalo biti dosta,kvalitetan AV+firewall koji je u paketu+malo pameti i nemaš brige.
žile je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.05.2008., 18:57   #3
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Probat cu s njim..pa budem vidio kak se bude ponasao..

Citiraj:
AV+firewall koji je u paketu+malo pameti i nemaš brige.
Sta si mislio pod ovim?
srale7 je offline   Reply With Quote
Staro 03.05.2008., 18:59   #4
žile
Banned

žile's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Opreza.Baš sam mislio da ti neću morat posebno navodit iako sam već bio krenuo editirat,posebno kada se to odnosi općenito na svekoliku populaciju a ne samo na tebe.
Zna se šta se nalazi pod imenom amgelinajoliehotbathtubsexcumshotetc. na internetu ispod čega piše download.
Nisam nijednom doživio da je taj firewall zakenjao nešto.Bog zna da li radi uopće.
AV mi je jednom iz .rar s torrenta blokirao 41 napad,tako da su prilično učinkoviti.
I iz nekog čudnog razloga nemogu napravit exceptione.I još ima jedna pizdarija za koju ti je bolje da imaš x32 OS,ali to je već materijal za pm.
žile je offline   Reply With Quote
Staro 04.05.2008., 08:42   #5
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
AV+FW+Siguran browser/mailer...

Koji će to progiiji biti - ovisi o osobnom izboru, ja koristim Aviru (prije sam imao Avast ali sam ga zamjenio) a fw imam na T-Com serveru upaljen čisto radi torrenta, ostalo je ugašeno radi torrenta...

Imam još i Firefox Portable i Thunderbird Portable, nikakvih problema odavno nisam imao...

A za reervu imam i Clam Portable za odnjeti na stiku ako nekome treba nabrzaka nešto provjerit...
Staro 05.05.2008., 01:02   #6
maX
Banned
Moj komp

maX's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
neznam dal ste ikad culi za taj firewall, ali ja vec vise od 2 godine koristim Black ICE (3.6 verziju) i nikad, ali ama bas nikad nisam nista pobrao... uz njega imam AVG-a sa kojim skeniram jednom mjesecno i uvijek je sve cisto ko suza, nikad nisam vidio bolji firewall... kad se sjetim onog govna od Zone Alarma kosa mi se digne na glavi
maX je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno