|
![]() |
#1 |
Rasvjetno tijelo
Datum registracije: Sep 2007
|
windows 2000 keyboard layout problem
evo ovako imam neku staru masinu na koju sam instalira vindovzere 2000, al imam problema s tipkama, jer taj cede s vindovzerima koji sma iskopa nemam pojma ni sam odakle, nema na sebi podrsku za sve jezike, a medu njima ni za hrvatski, pa me zanima jel moguce negdi skinit s neta language group s hrvatskim ili tako nesto, odnosno ako i nadem to ocu moc to tako rijesit i tako te stvari?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vjerojatno nisi uključio central european prilikom instalacije pa sad ni nemaš hrvatske znakove. Prvo uključi, stisni apply i onda odaberi hrvatski.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Rasvjetno tijelo
Datum registracije: Sep 2007
|
hm ok, moguce ![]() nego amo ovako to mora bit na cedeu jel da?? mislim trenutno sam na drugoj lokaciji od toga kompa, idem sutra tamo, a tamo nemam neta i to je 40km udaljeno, tija bi se toga sutra rijesit, ako ponesem win2000 cd to cu sigurno rijesit ili se mogu jos nekako osigurat?? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne treba ti više ništa. Windowsi nisu nLiteani odnosno tweakani?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Kopiraj i386 folder s cedeja na taj komp. U slučaju da jednom zaboraviš CD. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|