|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Motoristi !?!#$"!!
E znate što, ne znam kako ostala ekipa ovdje, ali meni počinju ić na živce motoristi po Zagrebu! Naročito nakon jučerašnjeg susreta s jednim. Čekam na Ljubljanskoj da pređem preko zebre ne semaforu između Selske i Savske, i ko kreten čekam 5 minuta da se upali zeleno za pješake. Ali nikako, a i auti stalno prolaze! I kad odjednom, više nema auta nigdje nijednog, uvatim curu za ruku, i krenem preko. I u tom trenutku dolijeće tip na motoru, koji se uključio sa Selske gore na Ljubljansku, a po mojoj slobodnoj procjeni je išao 200 na sat; guram curu ispred sebe i bježim s ceste! i tip koči, ja mašem rukama, on nešto viče, ja njemu nešto vičem, i tip bruum, bruum, na zadnji, i ode.... da, a iza nas je bila još neka baba i neki tip na biciklu! najjači mi je bio tip na biciklu, uz smijeh kaže: vama treba naplatit 50kn kazne, a njemu oduzet vozačku dozvolu! haha @ nepoznatom motoristi: pa majstore, idi na pistu pa se utrkivaj, a ne po gradu gaziti ljude! jebo te motor! ima li ko sličnih iskustava? P.S. Svaka čast razumnim vozačima, ima i takvih, rijetko, ali ima.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
ma daj molim te... pih.. motoristi su ti krivi sad.. jos netko.. ?? ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Ma kad ja na svojoj vespi poludim, pa se zaletim za nekim pješakom koji ne ide preko pješačkog, s namjerom da ga zgazim... Jedini je problem, na vespi ne možeš uhvatit pješaka, brži je od tebe. ![]()
![]() |
#4 | |
..starija garda
|
Citiraj:
![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
od LemilicE
|
Nemam komentara ![]() ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
LorD a koji se to motor vozi ak se smije znat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
..starija garda
|
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Motoristi !?!#$"!!
Citiraj:
mislim, taj semafor je tolko glup i jadan, usred noci u pol 3 ujutro on mi prebaci na crveno, a naravno pjesaka nigdje. i ko je onda lud da ceka na tom semaforu : ) ?
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
FZRa mi ima najbolji frend. To je Honda VFR 750 '91, ovo pišem po ko zna koji put na ovom forumu, pa da se dečki koji su već čitali to ne ljute, evo ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Eh...ja bih barem 85% ponosnih vlasnika skutera u ....hmmm...logor ![]() Nemam ništa protiv da se netko VOZI, ali je po ZG-u ovo prevršilo svaku mjeru. Neki dan furam punicu doma, i dripac od 14 sa burazom od kakvih 9 prozuji kroz križanje na kojem mu je jebeni znak STOP ![]() Za mrvicu sam ga skužio tak da mi nije ostal na haubi... Da nije bila punica u autu-ulovio bih mulce, zašamarao i pozvao im murju i starce. A znam i hrpu ponosnih vlasnika japanaca koji nemaju muda otić ni do Rijeke a levate se od semafora do semafora... Ako nije prognoza tjedan dana unaprijed dobra ni ne vade motor iz garaže ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
da, kod onog vrtića. Pa svaki semafor mora kad tad upalit zeleno za pješake.. ali definitivno po danu predugo traje dok upali, a auti non stop nailaze... @Jelc I meni idu na živce te nabiguznice, koji gasiraju od semafora do semafora... svaka čast poštenim i finim dečkima koji se voze normalno, ali za trke i natjeravanja postoje za to predviđena mjesta! I moto susreti i slično... A masa ih ne zna voziti motore kako spada! Ispred moje zgrade (ona u kojoj je Baschiera2), tip se zajurio sa semafora od Savske, digao ga na zadnji, i onda nije uspio smotati u zavoj, već je izišao ravno, i pogodio u svijetleću reklamu! ![]() razletio se on i motor (nova YAMAHA R1), i kasnije čujem da ništa nije polomio, a izgledao je ko mrtvo tijelo na cesti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
(°_°)
|
Citiraj:
jedini dobar semafor za kojeg znam je onaj kod superkonzuma (ex euroviba u preckom) tam je na ljubljanskoj cijelo vrijeme zeleno dok ne dodje auto u onu sporednu ulicu...
![]() |
![]() |
#15 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
ak koga smetaju semafori nek dojde h krapinu , tu semafori ne delaju več 5 ili 7 godina , a kaj se tiče policije , oni samo sediju u svojo klimatiziranoj zgradi i nic drugo
![]() |
#17 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Kad smo već kod snimaka ko zna link gdje se mogu skinut filmovi (mislim da su tri filma sa autom i dva sa motorom) jurnjave po Stokholmskim ulicama. Filmići su mislim po nekih 30 minuta. Vidio sam jednog i prava je ludnica (ali ga nemam). Može i na PM. ![]() ![]()
![]() |
#20 |
od LemilicE
|
MK Motori su ti snimali film za prodaju preko neta. Nije to film, nego zajebancija po ZGu. Kupio sam kazetu od njih (njihov kafić ti je RR na Remizi, poznam predsjednika kluba i još par njih). Na kraju snimke je taj pad. Pao je jedan njihov frend koji je snimao sa njima. Ja ti imam sve jurnjave (3) sa autima i motorima (2) PO STOCHOLMU. Ne znam od kud da ih skineš
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
od LemilicE
|
Sad sam provjerio. Imam 2 sa autima, izgleda da sam treći zaboravio snimit. Snimit ću ti na DVD, pa kad dođem u Zg ti donesem. Dolazim u pon ili utorak. Ako nisi iz Zga, daj mi adresu na PM, pa ti pošaljem poštom
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
Pošalji mi broj moba na PM, pa ti se javim. U kom dijelu ZGa živiš?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
..starija garda
|
..imam i ja ghostridera (vjerovatno na njega mislis? ) ![]() ..nego lorde.. odlican izbor :clap: ..VFR.. pa nekako mi bilo sumnjivo pa zato i ta nesigurnost, ali kad sad malo pogledam , ubiti vidi se da je VFRka ![]() dolazis li sta na grobnik? si bio na hapaningu ? link
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
Trebao sam ić, ali sam morao u ponedjeljak u Udine, pa nisam stigao sve. Inače idem na moto susrete Jel ti voziš šta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
tualatin maniac
Datum registracije: Feb 2004
|
Evo filmić sa motohappeninga! tu smo ja(crni skipper-sad je crveno bijeli pofarban), winder(zelena sr)i runner. http://www.aprilialand.com/nuke/html...p=getit&lid=75 preko 300 motorista nas gledalo:clap: ko je faca:clap:
![]() |
#27 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
Buffering mi radi po ure. Stavi direktni link na filmić, pa da se može downloadati A možda mi je nešto u kurcu sa vezom :confused:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
..starija garda
|
Citiraj:
![]()
|