|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
T-scum strikes back
Da pređem odmah na stvar, kornisnik sam max dsla od 2004 i jedan od prvih na ovom području. Sve je bilo super do prije nekih 2 mj kad je bilo nevrijeme i valjda se nešto poremetilo,nemam pojima il je modem il splitter, međutim ja sumnjam na liniju. E sad,problem je u gospodi iz t-coma koje sam do sad zvao 4 puta i uredno prijavljivao kvar, da bi mi oni slali automatsku dijagnostiku koja i sama prijavljuje kvar na liniji, međutim od "popravka" ništa. Već pomalo ludim. veza puca svako 20 min,jako je nekvalitetna o pingu da i ne govorim, a telefon šušti dok je modem spojen. Koje su mi opcije osim ciglom u izlog ?
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Prosurfaj malo forum jer je o nečem sličnom bilo riječi, ali po ovom što opisuješ lako je moguće da je crko splitter. Trk kod nekog ko ima T-comov adsl i posudi spliter. Ak i onda zeza posudi i modem. Ak i onda zeza onda je do njih a ne do tebe. Valjda. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
dogodila mi se ista stvar, zvao ih dosao covjek doma i rekao da je problem u kablu koji ide prek kuca, nes je spajao na tavanu ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
glup naziv topica, pogresan dio foruma, vec ima jako puno topica o t-comu......
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|