Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 25.04.2008., 20:43   #1
Angelus1906
Registered User
Moj komp

Angelus1906's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Pomoc oko Quadro DVB-T DT-802

Pozdrav svima.. Posto sam totalni noob u vezi ovih receivera i tih stvarcica..zamolio bih sve vas experte da mi malo pomognete..naime..dobio sam Receiver Quadro DVB-T DT-802 za imendan.. A posto nikad u zivotu nisam bio u doticaju s istim.. Zanima me kako namjestit TV i Radio programe na tom receiveru??.. Znam da ce se mnogi smijat na ovo pitanje..ali eto..stvarno nemam pojma u vezi toga..a vec kad sam to dobio, volio bi i koristit.. Hvala svima na pomoci!
Angelus1906 je offline   Reply With Quote
Staro 25.04.2008., 21:10   #2
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Hm, nisi dobio nikakav manula s time? Mislim, princip je - spojiš stvarčicu preko scarta ili video kabla na TV, uključiš je u struju, priključiš na njega antenu (riblju kost - okreni je ili prema sljemenu ili prema prisavlju) i onda stisneš tipku search i to je to. Ili kako već ide s tim modelom. Od kanala možeš uhvatiti HTV1, 2, HRT+, RTL i Nova TV i to je cijela mudrost.
tor je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 25.04.2008., 23:10   #3
Angelus1906
Registered User
Moj komp

Angelus1906's Avatar

Aha..dobro onda..to sam i napravio..samo sam mislio da nesto krivo radim jer sam primao samo ta 4 programa (HRT 1, HRT 2, RTL i Nova TV)..ali sam mislio da ce ih primat vise.. Neke strane programe i tako..i sta je sa ovim Radio Programima? To mi nece naci niti jedan.. I neznam jel ima kakve veze..nemam nikakvu antenu..tj. imam kabelsku TV.. B.Net..
Staro 26.04.2008., 18:13   #4
RAUL
Registered User

Datum registracije: May 2006
Nema radijskih programa u RH.Strane programe mozes gledati samo u Istri ako antenu okrenes prema Italiji
RAUL je offline   Reply With Quote
Staro 27.04.2008., 10:36   #5
Angelus1906
Registered User
Moj komp

Angelus1906's Avatar

Hmm a kako nema? Bas gledam kod cure, ona ima isto receiver..onaj Neotion box ili kako vec..i prima satelitske programe (Strane naravno..) i Radio programe.. od domacih programa do narodnih.. Cudno..?
Staro 27.04.2008., 19:08   #6
freddie
Premium

freddie's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Angelus1906 Pregled postova
Hmm a kako nema? Bas gledam kod cure, ona ima isto receiver..onaj Neotion box ili kako vec..i prima satelitske programe (Strane naravno..) i Radio programe.. od domacih programa do narodnih.. Cudno..?
Da , samo kaj je taj neotionbox od tvoje cure nešto sasvim drugo u odnosu na njegov quadro dvb-t dt-802
freddie je offline   Reply With Quote
Staro 27.04.2008., 21:39   #7
Angelus1906
Registered User
Moj komp

Angelus1906's Avatar

Aha..a mogu onda pitati koja je razlika? I jel postoji ijedan nacin da se na mom DT-802 nadje vise programa..i naravno radio programi.. Hvala..
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno