|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
Pomoc oko Quadro DVB-T DT-802
Pozdrav svima.. Posto sam totalni noob u vezi ovih receivera i tih stvarcica..zamolio bih sve vas experte da mi malo pomognete..naime..dobio sam Receiver Quadro DVB-T DT-802 za imendan.. A posto nikad u zivotu nisam bio u doticaju s istim.. Zanima me kako namjestit TV i Radio programe na tom receiveru??.. Znam da ce se mnogi smijat na ovo pitanje..ali eto..stvarno nemam pojma u vezi toga..a vec kad sam to dobio, volio bi i koristit.. Hvala svima na pomoci! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Hm, nisi dobio nikakav manula s time? Mislim, princip je - spojiš stvarčicu preko scarta ili video kabla na TV, uključiš je u struju, priključiš na njega antenu (riblju kost - okreni je ili prema sljemenu ili prema prisavlju) i onda stisneš tipku search i to je to. Ili kako već ide s tim modelom. Od kanala možeš uhvatiti HTV1, 2, HRT+, RTL i Nova TV i to je cijela mudrost. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Aha..dobro onda..to sam i napravio..samo sam mislio da nesto krivo radim jer sam primao samo ta 4 programa (HRT 1, HRT 2, RTL i Nova TV)..ali sam mislio da ce ih primat vise.. Neke strane programe i tako..i sta je sa ovim Radio Programima? To mi nece naci niti jedan.. I neznam jel ima kakve veze..nemam nikakvu antenu..tj. imam kabelsku TV.. B.Net.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Nema radijskih programa u RH.Strane programe mozes gledati samo u Istri ako antenu okrenes prema Italiji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Hmm a kako nema? Bas gledam kod cure, ona ima isto receiver..onaj Neotion box ili kako vec..i prima satelitske programe (Strane naravno..) i Radio programe.. od domacih programa do narodnih.. Cudno..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Da , samo kaj je taj neotionbox od tvoje cure nešto sasvim drugo u odnosu na njegov quadro dvb-t dt-802 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Aha..a mogu onda pitati koja je razlika? I jel postoji ijedan nacin da se na mom DT-802 nadje vise programa..i naravno radio programi.. Hvala.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|