|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
Umrezavanje 2 kompa i printera +net?
Switch-->Komp1 -->
--> Komp2 --> printer ? thx i sorry ak ima negdje taj slucaj, nisam uspio nac Ovako... sad ide jedno noob pitanje, al ajde... pokusavao sam dosta i nije mi radilo...
Znaci, imam 2 kompa, oba XP, Minolta mrezni printer, switch, i Kasdu... i sad ovako... Na koji nacin mi je najbolje slozit neku normalnu mrezu, znaci da imam LAN izmedju 2 kompa i da mi po mogucnosti radi net na oba istovremeno... naso sam tutor kako prebacit kasdu u route mod... al mi nije uspjelo iz prve... Pa evo kako bi mi najbolje bilo spojit to sve? Jel bi funkcioniralo: Kasda-->Switch-->Komp1 --> Komp2 --> printer ? thx i sorry ak ima negdje taj slucaj, nisam uspio nac |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Može tako samo meni kasda nije uspila više od 2 dana raditi u router modu. Neki su opet s njom zadovoljni. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
bas ovo pokusavam ovak i uspio sam skemijat da mi "radi mreza" ... samo da jos printer dobijem da me slusa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
@Freeek pogledaj ovu temu http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=104588 ili samo ajde u Control Panel i tamo preko opcije "Add a Printer" ga dodaj jednostavno je ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|