|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
windows xp update problem
reinstalirao sam windowse juce i iz nekog razloga ne mogu ih apdejtati. konkretno, nakon sto kliknem da zelim custom varijantu apdejta, pojavi mi se stranica s porukom: The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. The options provided below might help you solve the problem. a sa strane pise: [Error number: 0x8024402F] pokusao sam sa dodavanjem win update stranice u trusted sites, ali nista. provjerio sam je li mi u comodu internet explorer stavljen kao trusted application, i jeste. pokusao sam sa frequently asked questions, ali nisam nasao ovaj error broj uopce tamo. na googlu sam ga nasao, ali nisam skontao kako da jos pokusam ovo rijesiti. ima li netko ideju? hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
evo, pogledao sam i taj link i probao skoro sve navedeno. IE temporary internet files sam skinuo i ccokies i sve... napravio sam antispyware scan i skinuo jednog trojanca i nesto cookiea... ponovno sam instalirao win update agent... i nakon svega - opet nista. probao sam i sa gasenjem comoda i avg-a prilikom pokusavanja updatea. nista. jedino sto jos vidim na ovom linku koji si predlozio jest ova varijanta glede routera. I had this same issue and tried everything that had been suggested. I then checked our router which has an option to block compressed files. Disabled this and it worked!!!! At Last!! jel oni tu misle na modem koji imam od optime? mislim da na njemu ja nemam mogucnost nekog posebnog podesavanja, ili se varam? ima jedino reset kako vidim. a softver posebni nema koliko znam. a jedan od likova kaze da je update firmwarea routera napravio i da je sve proradilo. da pokusam s tim? jel misle oni na modem kad kazu router? dakle ovaj huawei smartax mt880 u mom slucaju. hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
pa zar nitko da bi nesto napisao? hvala ti za taj link, evo sve bas sve sam probao sto se moglo i i dalje ne mogu updateat. instalirao sam sp3 juce tako da bi mi win sad trebali biti updateani, ali update mi i dalje ne radi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|