|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
komp se sam pali?
bok svaki put kad zagasim komp iz windowsa ili na gumb ili iskljucim iz struje i ponovo ukljucim komp mi se sam upali. stavio sam novi bios i opet isti problem. da li netko zna u cemu bi mogao biti problem? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne kužim... Isključiš ga "iz struje" i ponovo uključiš pa ti se odmah upali ili što?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
da odmah se upali, i isto tak kad odem u windowsima na shutdown se zagasi i nakon sekunde se upali jos nesto. to se pocelo desavati nakon sto sam instaliro assassins creed, ali sumnjam da to ima veze sa tim. mislim da bi maticna mogla biti problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Mojoj frendici se dešavalo isto to,prvo su joj rekli u linksu da je napajanje,ja promjenim napajanje,ono opet isto,pa probao matičnu pa opet isto,na kraju sam joj formatirao hdd i od tad nema frke. Uvjeren sam da je i kod tebe stvar software-a. Vjerojatno ti se nekakva gamad zakačila za komp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
naso negdje na forumu za svoju maticnu da su ljudi imali problema sa tim, ali zamjenom biosa se popravilo. kod mene isto sranje na zadnjem i predzadnjem biosu. a nis ostavit cu tak jos koji tjedan pa cu vidjet jel se sta desava |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
definitvno si probaj prvo obrisat tu igru,ne košta te ništa a moglo bi pomoći,ali briši i entryje u registryju,uzmi si prazan cd i napravi backup igre,pa pobriši. nema teorije da ti je do biosa, da je do njega to bi te počelo zezat istog trenutka kad si flashao novi bios. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
kao sto nema sanse ni da je do igre. kada je kanta ugasena onda je ugasena, nece ga neka igra upaliti pa bila ona i AC ![]() ja bi pogledao u biosu opciju paljenja preko USBa/misa. jednom sam ljudima (davezima) sklopio neku kantu sto su dovukli iz emezzete ili tako neke trgovine da bi me sutra zvali i rekli da se komp stalno pali sam od sebe. prva pomisao mi je bila sjebano dugme na srot kucistu (kricavo zelene boje btw ![]() e sad, on nije spomenio da je ista prckao po biosu prije toga ali kada bi ljudi jos bili iskreni kad ih se pita "sta si radio" kad pocmu plakati da imaju problem.....svijet bi bio puno bolje mjesto no nismo mi te srece ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Takve "wake on..." opcije običnu budu uključene po defaultu. Dovoljno je jednom resetirati BIOS i eto ga... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|