|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
kabelska+tel+internet
aj ljudi preporučite nekog providera a da nudi telefon sa adslom i po mogućnosti kabelsku... ili odvojeno kabelsku, i onda uzmem Iskon sa strane.. što bih još najvviše volio... maxtv mi ne spominjite.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
moram biti malo bezobrazan, ali wtf gabre kakvo je to idiotsko pitanje jedini kabelski operator (barem u zagrebu) je Bnet (http://www.bnet.hr/), tako da ti se tu nema sta preporuciti imaju telefon, net i tv u ponudi
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Ne postoji provider kabelske televizije koji ce ti ponuditi ADSL prikljucak... ali ti moze ponuditi kabelski net. Osobno imam B.net i zadovoljan, ali kako puno igram WoW, primjetim da latency nije ni blizu T-Comu odnosno ADSL-u. Nije da ne mogu igrat, dapace, ali lag spikes se pojave vise nego dovoljno da bude primjetno. Vodatel opet ne nudi TV i ADSL, jer sve ide preko optike, ali nisam siguran dal se ja sad igram sa terminologijom i dal je Gabre jednostavno mislio TV, tel i Internet prikljucak, ili bas kabelski TV i ADSL. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
jel postoji tak nest u Slavonskom Brodu(ulica dimitra dimitrijeva-mali paris) mozda??????? hvala na odgovorima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|