|
![]() |
#1 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
PCE forum gathering
ljudi jesmo za jedno okupljanje? vrijeme: 27.05.2004. - četvrtak nakon posla (fixno) mjesto: Medvedgrad - križanje savske i vukovarske (fleksibilno) povod: Majmunovo, razmjena harveraja, pljuvanje po monopolistima, hijerarhiji, lošoj pivi, nemasnoj klopi, etc javite tko dolazi i prijedloge.
![]() |
#2 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
u kolko sati??
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
eh baš u Četvratk kad je Ian Paice, al dobro doć ću barem na kratko sam u koliko vuri je to?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
A kaj to stvarno nemre u petak? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
a zasto ne u splitu? :mad: nikad se nismo okupili u splitu . svaki put bude okupljanje u zagrebu!! ![]()
![]() |
#7 |
ono ispred konpjuktora
|
pa TOR vam je odgovorio... poslije posla, dakle 16,17,18 sati... kako tko radi, školira, faxira, ljenčari, igra, whatever tako će i dolaziti... ono... ja sam tamo u 16:30. ako je netko gotov u 14 nađite se kad Vam paše. mislim ono... ko da nam je prvi put :clap: Isuse ti dođi što prije da moš' što prije ići. šefu ne paše petkom, vga killer bi da to bude bash petak, grgi paše tjedan dana kasnije... mislim da se to samo šakama može riješiti ![]() daklen ovako... jedno okupljanje je ovaj četvrtak u 16:30 u medvedgradu za najvećim stolom koji je slobodan. ja sam tamo, a tko želi neka dođe. sorry kaj zvuči bahato, ali već smo sto puta imali ovakve rasprave i nikada se nismo našli dok netko nije točno ovako odredio. nemoguće je naštimat tak da svima paše, a ovako smo izbjegli 20-ak postova o tome kako netko mora zubaru, ima ispit, sastanak, whatever. tko može neka dođe, tko ne može - doći će drugi put.
![]() |
#8 |
Treba kaj skurit??
|
OK. Ja sam tamo oko nešto iza pol 6. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja u četvrtak možda stignem oko 19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
hmhm...zzz svima...
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() pozdrav i ludo se zabavite ![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Eto horza ja bum ti pravil drustvo pa bum dosel onda tam oko 16:30, morti malo zakasnim pa ono najkasnije oko 17.
![]() |
#12 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() ja dodjem ako necu imat nekog vaznijeg posla... sad otkad vise ne idem u skolu, vise sam zauzet nego prije ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
Dolazim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Headbangig Grunf!
|
A ja zaboravio da imam u Četvratk u 16.20 imam ovo u Attachu, zbog jebene saobračajke od prije pol godine.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Treba kaj skurit??
|
Ma budeš bio brzo gotov. Meni je frend izašel za 15 minut. Proglašen krivim i bok. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Headbangig Grunf!
|
Da al prvo moraš doć na red, a druga stvar je da ja studiram pravo pa se moram malo i brniti tamo.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
samo reci ko si (Isus) i ko te poslao (Bog) pa da vidis kak ce odustat od tuzbe ![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
nece ako im napravi jedno cudo... pucaj na voda -> vino neces falit... sve ce onda proc... ![]()
![]() |
#23 |
ono ispred konpjuktora
|
daklen...
sve je doshlo na svoje. cuo sam se s vecinom i bit ce po obicaju pun kufer ljudi :clap: obzirom da Žderonje dolaze (iako ne u punom sastavu) da pucamo na one stolove di je klopa ili ćemo se suzdržat i konsolidirat s Predsjednikom?
![]() |
#24 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Re: daklen...
Citiraj:
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
Eto ja se prvi javljam, nije da sam prvi otisel ali eto... ![]() uglavnom bilo je odlicno, a kak nebi kad se ekspertovci okupe, jest da je bila prejaka buka od ostalih ljudi ali i to se dalo podnjet, vidim da bude izgleda stalna rezidencija ipak bila Kalimero. pricali smo o svemu i svacemu, bilo je zanimljivo jako puno zezancije i jedini zakljucak meetinga je da ZA nis ne valja.
![]() |
#26 |
Guest
|
Pssst, čut će te RAK! ![]() ![]() Inače, svakome tko nije bio na PCEX-u treba biti žao što nije došao (da, to se odnosi na tebe, Mitzek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Treba kaj skurit??
|
Ma sve je bilo super osim buke tak da ćemo ubuduće v Kalimero na klopu narafno. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Nije bilo baš savršeno. Mitzek je imao virozu od koje je dobio meku stolicu. Virus se zove Tanja. Neuspješno je pokušao sakriti od ŽIA (Žderonje Information Agency). Paske je po običaju ispao pička i jednostavno se, bez objašnjenja, nije pojavio. Ozren je ubrzo morao odmagliti na "sastanak". Jedino što mu je prsten zablistao sa prsta. Costi je faliio Američanac. Američanac je dobio riječku gripu i bio zbog opake bolesti spriječen. Svi su pitali za njega jer je Costa imao visinske pripreme te sada probaju izazivati mene. Evo i par slika. Costa OPET nije donio svoj fotić da se imamo čemu smijati. (Raname u .rar)
Tih kao mačka Brz kao gepard Jak kao lav Elegantan kao leopard Nisam to ja, to je moj komp. Zadnje izmijenjeno od: RAK. 08.03.2006. u 20:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
ono ispred konpjuktora
|
da, ni ja bash nisam odushevljen meetingom. ne zbog ljudi nego zbog prostora. ono nije za razgovor. sljedeći puta definitivno u kalimeru.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|