|
![]() |
#1 |
Pesimistični optimist
Datum registracije: Feb 2007
|
teletekst na tv kartici leadtek dtv 1800h
instalirao sam karticu i sve je "ko beba" ali aaaaaaaaali nemogu nikako naći kako da naštimam teletekst pa nezanam ako imate takvih iskustava pa pomozite ljudi! btw. također kad okrenem na dvbt ili ti digitalni signal dobijem samo zvuk a sliku nevidim pa ako iko ima prijedlog i o tome bio bi vrlo zahvalan! unaprijed hvala!!!
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
odaberi video ulaz > analog TV teletxt nemaš pod digitalnim signalom, samo EPG (electronic program guide) kojeg OiV još smatraju kao luksuz |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Pesimistični optimist
|
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nema teletexta na analognoj TV, samo na digitalnoj preko onog registry keya. Teletext na analognoj možeš dobiti preko nekog drugog softvera tipa PowerCinema.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
TXS sto koristis za gledanje TV-a? Ja na analognoj nemam ttx i po raznim forumima ustanovio da ga ova verzija (zadnja) PVR2 ne podrzava??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pesimistični optimist
|
skinuo sam power cinema sve ok! ali teletekst mi je kako bi rekao sav u kuršlusu tako da nevidim ništa dok digitalna tv opće ne postoji. Dobro digitalna tv mi netreba ali teletekst mi je dosta bitan! za gledanje tv-a koristim monitor. sorry kaj je PVR2?
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
WinFast PVR2 ti je leadtekov program za gledanje televizije. Radi tek toliko da radi, pa ja pitam dal ima neki drugi program kojim se moze osposobit TTX ili je to neka greska samog hardvera ?!?! Sad sto vidim izgleda da je do PVR2. Sam teletekst mi nije toliko bitan no ponekad zatreba pa cu i ja kad uzmognem instalirat konkurenciju i vidjet dal se dade osposobit. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|