|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Program za puštanje glazbe i videa
Radim u jednom klubu ponekad gdje pustam glazbu s laptopa... Pustam mp3 i video formate, pa sam mislio da ce media player classic biti najbolje riješenje... ali dok sam pustao, na projektoru mi se izbacio BSOD pred 300 ljudi pa nije bas ugodno bilo ![]() E sad, da pustam u winampu ili nekom drugom programu? Ne trebaju mi nikakvi efekti, nego samo da normalno radi ![]() Laptop je HPov nx6125x AMD 3100+ Sempron 512mb (384+128) ATI x300 Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Želiš reć da ti se BSOD dogodio zbog media player classica??? Malo mi je to suludo. A ako je taj BSOD neke druge prirode, događat će ti se s bilo kojim playerom. Prvo provjerit codece da ti se ne kolju.
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
HD radi na tom laptopu ajd da mi je to vidjet ![]()
![]() |
#7 |
Premium
|
Vidjet ces kad dodjem u OS, jedino nisam probao sa x264 codecom, samo divx HD spotove sam pokrenuo... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|