|
![]() |
#1 |
Lunatic
Datum registracije: Feb 2006
|
Igre trzaju nakon podužeg rada računala(mislim da je HW problem)
Kao što i u samom naslovu piše, igre počinju trzati nakon nekoliko sati rada računala, i to večinom sve nove igre (osim ETQW), ja mislim da je problem u temperaturi NB-a, ali nisam siguran jer senzor kaže normalne vrijednosti. Da li možda ima netko neku ideju u čemu bi bio probem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Probaj malo osvježit računalo (CCleaner, Defragmentacija i sl). Nakon toga provjeri temperature, vidi imaš li nametnika u sustavu. BTW meni su neke igre trzale na XPu dok nisam se preselio na Vistu! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Baja, lobiras za Vistu? Igralo se na XP-u dok jos Viste nije bilo ni u planu. Neka pocisti komp i ako je bilo dobro bit ce i dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Nego znam da se igralo, i nije problem u igrama koje su se igrale, nego u novijim. Jednostavno FPS ( ![]() Za čišćenje CCleaner, RegSeeker, Glary Utillities, BotVis... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Lunatic
Datum registracije: Feb 2006
|
Komp redovito održavam, a i tako je od početka kada je bio svježi XP. A i problem je u tome da igre normalno rade kada komp uključim ujutro ili kada ne radi 1-2 sata, i onda igre rade super kojih 2h, ali nakon toga počinju opet trzati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Znaci nakon sto igras 2 sata ti se javi trzanje? To ti je do temperatura. Nesto ti se pregrijava. Provjeri hladnjake, ocisti smece iz njih, nakon sto pocne trzat prstom odi od hladnjaka do hladnjaka i vidi koji je vruc. Mozda ako imas OC nesto se jace zagrijava. CPU, RAM, NB, grafa? Mozda da dodas koji vent na kuciste. Da je softverske prirode greska vjerujem da bi trzalo od pocetka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Moj se isto dosta zagrijava posebice kad je CPU na 3.2. No, bocno na kucistu su mi dva 120mm venta koji se vrte tek toliko da se vrte no puno znace za temperature. Mozes kad se igras i pocne trzat probat stavit prst na NB pa odmah vidis dal je do NB ili mozda grafe (manje vjerojatno) ili memorije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Moguce da je NB, no recimo meni na P35 DS3 koliko god da je OCan proc NB ne koci. Mozda je zbog spomenutog venta koji puse po njemu. No uglavnom ti neces znati sto je tako dugo dok ne probas. Stavi ili novi hladnjak na NB ili ventilator na postojeci. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|