|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Catalyst 9.8 Official
XP 32 XP 64 Vista/Win7 32 Vista/Win7 64 EDIT: Izgleda da direkt link ne radi, driveri se mogu skinuti OVDJE EDIT 2: Sluzbeno na ATI stranici: Release Notes Driveri Danas dostupni iskljucivo na Quakeconu, u ponedjeljak ce biti i sluzbeno na ATI sajtu (iako su vec na njihovom serveru).
Release Notes: XP 32 XP 64 Vista/Win7 32 Vista/Win7 64 EDIT: Izgleda da direkt link ne radi, driveri se mogu skinuti OVDJE EDIT 2: Sluzbeno na ATI stranici: Release Notes Driveri Zadnje izmijenjeno od: Liquid Snake. 17.08.2009. u 23:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
nadam se da ce izac i za mobility .. trebaju mi catalysti
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Ovi linkovi dolje mi bacaju "Unauthorized Download", neda mi skinut ništa. Na službenoj su još uvijek 9.7 Skinuo sam sa guru3D, pa eto http://www.guru3d.com/news/ati-relea...-7--xp--vista/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Još sam na 9.5 ionako nema smisla stavljat nove drivere kada na integrirki nebi bilo razlike... 9.9 driveri će imati podršku za hd5*** seriju, još nemogu vjerovat kak je blizu izlaska.
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Može mi netko objasnit od dežurnih ATi-ljubaca,kupio sam 4650,instalirao 9.8 i naravno sranje,ne mogu u AVivo opcijama ništa kliknut jer je sve zasivljeno, gdje bi ja fino ugađao sebi i lupao kvačice,na edge enhance,deinterlace itd itd, u čemu je problem i što učiniti? Sve je instalirano kao po špranci,Vista Ultimate je stara možda tjedan dana instalacija,ako može odgovor bio bi jako zahvalan,zašto nemam otvorene postavke AViva sa 9.8 driverima? Grafička je za to iako slabašna i low/med za igre,za multimediju itekako sposobna,pa mi nije jasno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
Ili ti možda prilikom instalacije nije bila kvačica na AVIVO pa ti ga nije instalirao, jednom mi se dogodilo na XP-u. Probaj ponovno pokrenut instalaciju, i odaberi Custom instalation (ne Express), pa ćeš u slijedećem prozoru moć točno vidjet koje komponente paketa ti instalira. Također, na nekim stranim forumima sam pročitao da se ATT, RivaTuner i sliični programi nekad kolju sa avivom, treba ih pogasit i restartat CCC, to je nekima pomoglo. Ali u svakom slučaju, probaj jednostavno ponovno instalirat driver, samo pregazit ove, bez brisanja. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
Sve je instalirano friško redom,CCC+DD+WDM paket 67mb pa AVivo pa Hydravision,lijepo lagano,polako,imao sam 25 ATi kartica i mislim da mi se ovo prvi i zadnji put dogodilo. ![]() Idem probat.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
The Last Akkadian
Datum registracije: Apr 2008
|
Skart. Sorry, kaj bumpam, imam problema, nadam se da netko ima ideju. Do prije par dana sam imao 9.6, skinuo 9.8 (odvojeno CCC, DD, AVIVO i HV) i tim redom instalir'o (prije toga, naravno, Express uninstall 9.6 pa Driver Sweeper). Nego, instalir'o ja sve, i nakon par sati rada na kompu: VPU recovery! I to svaki put cim pokrenem nesto, 3D ili ne-3D. I do sada vec 3 dana vidim po logovima da mi se display driver rusi 1-2 puta pred login. Btw, Vista32 je na kompu. Sistem log veli da je u pitanju file atikmdag.dll, da se srusio i recoverao. Skuzio sam da je ovaj dll u dwm.exe procesu (veli Unlocker), pa mi zapravo svaki put srusi i desktop na par sekundi, ali se recovera. Btw, Witcher me 2x izbacio u Winse sa VPU recoveryjem, nakon 20ak minuta od loadanja. Probao sam i onaj hotfix (http://support.amd.com/us/kbarticles...or3DGames.aspx) prifrljiti, ali nista se nije promijenilo. Idem ja to jutros sve lijepo pobrisati (sweepnuti) pa cu probati ponovno. Probao i paket verziju, pa CCC i DD jedan za drugim, ali ovaj put jos veca ![]() Sada se i CIM (Cata. Install. Manager) i CCC uredno instaliraju, ali kada pocne sa DD-om, javi poznati: "Driver install: the inf file was not found"! Za popi...! Imam onu prvu Djidjibajt HD4850 i sve je do sada bilo manje vise ok. Temperature su ok, nije VPU recovery od toga, 9.8 bi trebali biti ok, ali me zajefrkavaju. Uglavnom, uzeo sam paket 9.7 (CCC+DD) i instalirao ga bez ijednog problema. Sve fercera idealno, vec satima. Probah Witchera, cca 40ak minuta, nije zapeo niti jednom. I tek sada mi nis ni jasno. Ako (je) netko ima(o) iste probleme (nadam se, rijesene) i zna kako ih rijesiti, bit cu zahvalan da nesto posta. EDIT: btw, ako netko kuzi zasto mi prvi install 9.8 NIJE izbacivao Driver install: the inf file was not found, a sada, drugi i treci put baca, opet cu biti zahvalan.
![]() Zadnje izmijenjeno od: naram-sin. 06.09.2009. u 13:31. Razlog: Driver install: the inf file was not found |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja (na XP-u) oduvjek prvo dd, ne restartati nego WDM pa restart. Onda CCC pa ostatak. Moram priznat da ove nisam ni probao, rijetko mjenjam drivere ako sve radi kak treba ![]()
![]() |
#13 |
Banned
|
Javljam da sam sredio stvar sa AVIVO-m..jedan čisti install drivera nanovo sa Driver Sweeperom,potpomognut,je obavio posao..9.8 su driveri,i CCC i taj komplet,9.8 je hydravision i avivo,sve radi odlično,tražene opcije više nisu sive,slika u Powercinemi dosta bolja sve u svemu. ![]() ![]() 4650 za 350kn zasad opravdava cijenu,da se i odigrati nešto. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
The Last Akkadian
|
Citiraj:
Uglavnom, probao sam i to, prvo DD pa WDM i CCC (bez restarta izmedju) i opet mi kod installa 9.8 DD-a javio isti problem: Driver install: the inf file was not found. Tako da, nis od ove kombinacije. Ali hvala. Citiraj:
![]() Eh, jos jedna piz...... za reportati. Cak i sa 9.7 javio mi se VPU recovery u Visti. Pokrenuo neku arkadicu (Avalon) i Witchera (malo zapne kod prvog loada) i kasnije u logu vidim da se opet rusi. Mada vise ne i kod logina... Eh, kada kolega spomene, PowerCinema radi ok. Imam PCI hibrid Gigabyteicu i sve radi ok, mada nisam ni pratio razliku u kvaliteti slike. Svako dobro za neko zlo... mislim da ide reinstall Winsa. Hvala za sve info koje ste javili. Pozz.
![]() |
![]() |
#15 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja nikad ne stavljam nove drivere a bogme ni patcheve za igre dok ne vidim na kaj se sve nesretni korisnici žale ![]() Add/Remove Pro za deinstal, prastari RegCleaner za čišćenje i to je to ![]()
![]() |
#16 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
A ca je to "VPU recovery"? ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
The Last Akkadian
|
Citiraj:
![]() ![]() Hm, mislim, i pri tome se nadam da sam u pravu, da je to kada se display driver srusi, i ponovno loada, pa ne dobijes blue screen i slicno (op.a). Kao u XP-u, valjda. Ili nesto slicno. Uglavnom, evo sto Win System log kaze na to, pa vjerojatno ima vise smisla od mene... ![]() "Display driver atikmdag stopped responding and has successfully recovered." XML necu postati, rusi mi kod u postu, a nije mi ni do fraga ni bana. ![]() Kao sto rekoh, ide reinstall Winsa, i tak su stari 5-6 mjeseci. ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
The Last Akkadian
|
Evo da postam finale, s nadom da ce nekome pomoci ako zatreba. Rijesio sam svoju muku na sveopce zadovoljstvo, sada nForce i Catalyst 9.8 driveri rade zajedno sa HD4850 bez i jednog problema. Naime, iz pretpotopne ere (citaj: prije kupovine AC Accelera) flashao sam na karticu noviju verziju biosa, ali sam moddao idle clockove u nadi da ce biti hladnija i tisa (na stranu sto bas nije, ali...) Uglavnom, uzeh ponovno natrag ne-moddani bios iste revizije, flashao ga gore i uredno instalirao 9.8 bez i jednog problema. Pa pretpostavljam da je bios klao drivere. Nadam se da i ostane tako. ![]()
![]() |
#21 |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
Ma to sa poklapanjem bios signature-a i ostalih gluposti sa driverima mi je u biti jedino islo na zivce kod ovih novijih kartica (imao sam takodjer referentnu hd4850). Od 9800pro preko x8xx do x1900 serije sam radio tako da nadjem max stabilne taktove, ubacio ih u bios bios i vozi. Na ovim novim karticama bas i ne ide tako, odnosno sve radi super dok ne pokusas staviti nove drivere. Jedina utjeha ti je, kao sto si i sam rekao, da po pitanju temperature neces previse postici snizavanjem idle taktova...
![]() |
#22 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Evo ja sam s 9.8 driverima konačno riješio problem DXVA pod WinXP. Sada mi Windows Media Player uredno dekodira HD video bez CoreAVCa i MPEG2 decodera, već koristi HD3200 grafiku za dekodiranje kao i Win7. Tek nakon godinu dana sam to uspjeo natjerati da radi kako treba iako se video zna raspast tamo gdje je CoreAVC uredno reproducirao. Moram priznati da mi je život sa nVidiom svih ovih godina bio puno lakši. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
i meni radi sve pet(cod4, cod5, crysis) ... ali ima jedan problem. Ponekad zaigram Rifle only na CoD1 UO, i više nije toliko "fluidno" jer zna povremeno zatrzat kada proleti avion i slicno. Sve je jasno, driveri su optimizirani za novije igre i to je to. To mi jedino smeta... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|