|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Mjenjanje grafe ako oce netko.
Ovako crkal mi je radeonka 9700 NP. na servisu je isto to dijagnosticirano, pa sada cekam zamjenu (vec dva tjedna). no kako tih kartica vise nema sumnjam da cu je uopce moci za neke dobro zamjeniti. e sad nudili su mi Nvidu 5900 sad dali je bolje uzeti 5900Xt ili obicnu. i drugo kao sam alo vise opredjeljen prema ATI-u kolika je razlika u slici, naime ja malo koristim AA ali recimo AF ipak malo volim. pa sad misljenja. dali zamjeniti za 5900 ,5900Xt cekati zamjenu jer kazu da ce mozda dobiti 9700 pro, ili traziti povrt nofca pa zamjeniti za nesto drugo (ali samo u njihovom ducanu:mad: ![]() ili zadnja opcija koja bi mi najvise pasala a to je da ak netko oce kupiti u ve-milu robe za tu karticu tj. recimo da oce 5900 kupiti meni da pare za nju a ja mu dam full novu karticu sa kutijom:
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: Mjenjanje grafe ako oce netko.
Citiraj:
Pa rade uzmi 5900 nego da ti daju lovu jer ona vrijedi vise a lako ju prodas poslije... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Stavar je u tome da ak ipak ne dobe u zamjenu raedona u gubitku sam velikome. najbolje bi mi bilo da ak oce netko tu katicu, dakle 5900xt ili 5900 (mogu birati) nek mi se javi pa za nsto manju cijenu dobije novu karticu sa racunom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|