|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
(riješeno) USB - pojavljuje mi se neka čudna ikona
... u obliku nekog štita kad gledam popis diskova u my computeru... nakon posjeta fotokopiraoni sa istime... zarazio sam usb još prije sa onim nekim kvazi virusom, no sad sam na visti i nemam nikakvih problema, samo ta ikona... kako to staviti u normalu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Hm ako mislis kao na štitove povise diskova/particija u my computeru to obicno zna doc od programa HDD health kad se instalira pa se pojave ti kao "štitovi"..Nabaci ss pa da vidimo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
mislim da nije taj disk knight... Evo Skrin Šota - http://img393.imageshack.us/img393/2642/blaly5.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Pa ok jesi pogledao ovaj link sta ti je dao Domy..Tu imas sve u ovoj temi objasnjeno kako obrisat http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=91080 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Yep, ali sam samo nasao skrivenu datoteku "auto" na usb.u i ništa drugo... već sam jednom imao taj disk knight na laptopu, ali pod xp.om i izgleda da ne radi na ovoj 64bitnoj visti, samo se ikona prikazuje... da probam zaraziti neki komp sam xp.om, tamo to maknuti, i onda vratiti na vistu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Someone :D
Datum registracije: Mar 2008
|
To je disk knight.Imas exe fix koji brise taj disk knight na internetu.....ili ubodi usb u neciji MAC i pobrisi ![]()
![]() |
#9 |
Premium
|
Bio je Disk Knight na kraju... SOLVED! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|