|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
Kako da usporim odabrane scena videa
Evo šta mi treba, u jednome spotu (AVI) prijatelj se pojavljuje dva puta po 2 sec. Da li mogu nekim programom da uradim da samo te 2 sec usporim da traju npr. 5 sec a sve ostalo da prikazuje normalnom brzinom i tako izmjenjeno snimim. Da li je to moguće sa SoundForge ili CoolEdit ili VirtualDub možda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
SoundForge ili CoolEdit su programi iskljucivo za audio obradu,adobe premiere,edius il avid kao i pinnacle studio bi trebali ovo odraditi bez problema,tzv slow motion effect ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
Imam Ulead video studio ali nikako da pronađem tu mogućnost, a vjerujem da sigurno to on može. Ako neko zna nek javi kako bi to mogao uraditi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
windows movie maker? izrezes taj dio spota, dodas na taj clip effect 'Slow down' (mozes vise puta usporavati, samo dodajes taj efekt uzastopce...) i na kraju sejvas cijeli spot u komadu, a oni dijelovi budu usporeni. gotov si za 2 minute ![]()
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
|
Ako bas zelis kvalitetno, instaliraj Adobe-ov After Effects (mislim da ima za skinuti trial). Ima vrlo dobar i vrlo upotrebljiv time-remapper... EDIT: Makar ako nisi nikad radio s tako necim, potrazi radije neko jednostavnije rjesenje, jer s Afterima mozes zaglibiti na sat-dva dok ne skuzis princip...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
Ok probao bi sa Windows Movie Maker ali nigdje ne mogu pronaći mogučnost kako da izrežem taj dio spota. Ne bih sad htio da samo radi toga instaliram glomazne programe kao šta je Adobe after effects. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|