|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
![]() Kupila sam prije oko mjesec dana hp compaq 6715b, i sve radi ok, osim wlan-a koji mi neće očitati mreže, a znam za 3 mreže koje hvata cimeričin laptop. Nosila sam na servis, no rekli su mi da je problem u softwareu pa sam stavila nove windowse, samo driver za wlan i broadcom wireless utility. i dalje nije islo, pa sam otisla na diagnose na utilityu, gdje prođe provjeru za Control registers SPROM format validation memory interrupt DMA and Loopback LED sve mi je passed osim memory. Failed The Memory test determines if the internal memory of the WLAN adapter is functioning properly; the adapter itself cannot function properly unless its internal memory is functioning properly. frend mi kaze da je moguce da ipak nije hardware u pitanju... moze neki savjet, da jos nesto pokusam, da ne nosim na servis jer mi treba za faks, a trenutno na net idem preko usb adaptera... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A koja WLAN mrežna je unutra? Za moj 6820s na netu postoje dvije vrste drivera - Broadcomov i Intelov, a nigdje nisam našao koja verzija koristi koje drivere pa sam išao metodom pokušaja i pogreški. Instalirao prvo Intelove i proradilo jer sam logikom zaključio da bi zbog Intelovog procesora unutra trebala biti i Intelova mrežna.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
broadcom 802.11 b/g |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
a laptop je http://www.vemil.hr/opis.aspx?sifra=5500157 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
|
Možda glupo pitanje, jesi li ga uključila u BIOS-u i preko neke od funkcijskih tipki? Kakvo je stanje u Device Manageru? Koristiš li Windowsov Wireless Configuration Utility ili Broadcomov softver?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
da uključeno je u biosu uključena je tipka stanje u device manageru je da radi properly koristila sam oba software-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
|
Oba? Pokušaj koristiti samo jedan program, recimo ovaj Windowsov, ali prije svega u Broadcomovom vidi je li ima kakva opcija da mu isključiš kontrolu WLAN-a i sve prebaciš na WZCU. Ne znam je li to uopće postoji, znam da na Intelu ima...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
odabrala sam wzero, maknula sam broadcomov wireless utility s laptopa, ali ne pronalazi mreze |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Ima netko neku ideju ili da se jednostavno pripremim na bit bez njega i odnijet na servis? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
Odi na computer managment Dvoklik na services Spusti se skroz dole na wireless zero configuration Na description mora pisati : provides automatic configuration for the 802.11 adapters Pod status : started Startup: automatic Ako piše manual desni klik stisneš odeš na properties.pod opcijom general odeš na startup type i namjestiš automatic. Nadam se da će pomoć. pozz
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
to sam već napravila, nije pomoglo. thx anyway ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
EMP moderator
|
Novi BIOS? Ništa drugo mi trenutno ne pada na pamet...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
Laptop ima garanciju pa ću ga se lijepo odreć na neko vrijeme da oni to srede, hvala na idejama... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|