|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Optika - uvođenje u centru ZG?
Lijep pozdrav, Zanima me jel ko zna da li je počelo kakvo uvođenje optike po ZG za privatne korisnike? Naime primjetio sam u svojoj ulici da su se pojavili neki bijeli ormarići pokraj zgrada u mojoj ulici na svakih 50-100m. Primjetio sam da je svaki taj ormarić spojen spojen na DTK šahtove, tj. probili su asfalt i nešto provukli iz DTK šahta do tog ormarića koji se nalaze baš uz zgrade. Možda ste to primjetili u drugim kvartovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Tako je u mom kvartu već duže, to ti je Bnet i njihova kabelska tv i internet
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Aha, znači to je to. Lako moguće jer mi je Bnet dostupan. No dosad (barem kableska tv) je kod mene išla preko krovova zgrada, a ne kroz DTK. Jedino mi se čini da je to onda dosta skupa investicija, budući da mislim da treba dosta para da uoće dobiješ dozvole za bušenje asfalta i postavljanje ormarića po pločniku. No valjda ću imati nekakve koristi od svega toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
A vidi, tako je u skoro svakom kvartu di su dostupni. I stvar je u tome što oni do tih ormarića idu sa optikom, a dalje coaxom. Pa jednog dana kada se odluče krenuti sa optikom do doma, neće im bit problem postaviti još desetak metara optike ![]()
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
eto i kod mene danas u -=M=- ![]() ali čini mi se da bi taj ormarić vrlo brzo mogao ići proć, jer totalno izgleda nakazno tako postavljen a zgrada (Mali Vatikan) spada po zaštićene kulturne objekte ili kako se to već zove, zgradu zastupa jedna oštrokonđa tako da kad vidi to bit će nereda ![]() Zadnje izmijenjeno od: Voorhees. 05.05.2008. u 15:19. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|