|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
sastavljanje konfe = hitno
kupio sam maticnu i grafu, itd.. tp maticne je asrock conroe 1333-D667 .., itd, medutim, da ne duljim ovako..trebam pomoc oko toga kako spojiti neke stvari : maticna ima : System Panel Header (PANEL1) Chassis speaker header (SPEAKER1) Chassis Fan Connector (CHA_FAN1) FRont Panel Audio HEader ( HD_audio1) eh sada..spojio sam sve stvari na MBO osim : zica : (r-LET , l-ret , l-out, r-out, ground, mic power , mic 1 ) (USB1, GROUND) i (power led, speaker, powerSW, resetSW,h.d.d led ) ej sad mi molio da mi kazete kamo da sto spojim, jer mi komp hitno treba, a ovaj prirucnik uz MBO bas i ne kuzim previse.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
evo spojio sam nesto, ali sada mi ne svijetle one dvije tipke kada ukljucim komp ( power i hdd ) ... ali ukljucio sam ga , i onda mi dode da se logiram u svoj racun, medutim kada to ucinim , mi dode poruka da moram aktivirat windowse preko neta, ( ucinio bih to ) ali lan kabel na maticnoj uopce ne svijetli.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Jesi instalirao na novo? Reinstaliraj i izaberi "Activate windows later".
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
za led-ice (hdd i power), samo ih okreni obrnuto. nije ima dobar polaritet;-) |
![]() |
![]() |
|
|