|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
molim pomoć.....
Bok, svima... Kupio sam sljedeće komponente: 1. Core Duo E8400 2. MB DFI s.775, DK P35-T2RS, bus1333 3. RAm 2x2Gb Kingmax 800MHz 4. XFX GeForce 8800GT 512Mb DVI 5. HDD 500Gb Seagate 32MB c. 6. Napajanje CORSAIR 450W VX 7. Kučište Coolermaster CM 690 8. DVD+RW Sve sklopio provjerio jel sve spjeno dobro (nekoliko puta) i prikopčao sve na monitor, miš i tipkovnicu. Sve kontrolne lampice na matičnoj svijetle, led na kučištu svijetli, svi ventilatori se vrte, ali monitor se ne pali!!!! ![]() Nemogu prokljuviti što je. Prebacim monitor na stari komp i on radi. Jel ima veze što nova grafička ima DVI izlaz a ja moram monitor spojiti preko adaptera za klasičan VGA utikač???? Jednostavno mi montior ne daje znakove života. I još nešto... Ne čujem ''biip'' kod paljenja kompa. provjerio sam utikače od kučišta na matičnu, ali sada se iskreno već bojim stalno paliti i gasiti novi komp na napajanju jer ga drugačije ne mogu zgasiti.... Jel ima netko neku ideju o čemu je riječ...?????? Molim pomoć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Krivi podforum. Izvadi grafu i memoriju, probaj palit. Tek da cujes beep. I hard i optiku odspoji pa opet probaj.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|