|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
problem sa P.M. na forumu
ovak. imam mali problem i neznam kak da mu stanem na kraj.svaki put kad tu na forumu trebam dobiti poruku u moj P.M box, uvijek mi javlja da mi je P.M pun, a prazan je! zadnji put mi je Bellerophon probal nekaj poslati ali jednostavno nemogu dobiti poruku. zakaj ? jel zna ko od moderatora ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Pogledaj da li ti je sent items prazan, ne zaboravi ispraznit Trash
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
je, to je i meni bio problem. u inboxu par poruka, al u sent items cijelo cudo ![]()
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
evo ovo sam dobio na e- mail : fairy has just tried to send you a private message. However, your private messages box on PC Ekspert Forum has reached the specified quota. In order to receive further private messages, you must delete some messages. Please visit this page to do so: http://forum.pcekspert.com/private.php Thanks, PC Ekspert Forum team .....a sve je prazno..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
nesto ne valja... 100% nisam dobio masu poruka koje sam ocekivao +gledao sam pod poruke sta sve ima na inbox iman 5 poruka na sent iman 11
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|